Vælg en side

Inden for dansk eventindustri er ShowTech en uomtvistelig kraft, der specialiserer sig i at levere unikke oplevelser til erhvervslivet.

ShowTech har stået som banebrydende inden for branchen i over 40 år, og er den eneste aktør i Danmark, der kan håndtere hele eventproduktionen fra begyndelse til slut. Dette skaber en unik tryghed for ShowTechs kunder, både inden for B2B-segmentet, der planlægger store begivenheder, så som modeshows under modeugen, konferencer eller julefrokoster i stor skala, og for privatkunder, der drømmer om en spektakulær bryllupsoplevelse.

En komplet 360-graders løsning
ShowTech skiller især ud ved ikke at være afhængig af underleverandører, da eventvirksomheden internt besidder alle nødvendige ressourcer. Det sikrer en gnidningsfri produktion, og ikke mindst en enestående kreativ frihed og ekstra værdi for kunderne. Med et dedikeret team på over 50 ansatte besidder ShowTech den nødvendige viden og erfaring til at håndtere selv de mest komplekse opgaver. Fleksibilitet og kreativitet udgør kernen i alle events, hvilket gør hvert arrangement unikt og mindeværdigt.

 

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.