Vælg en side

Rotunden – Hellerup Foodmarket

Velkommen til Strandvejens vartegn for friske råvarer og god service.

Vi elsker at forkæle vores kunder
Siden 1995 har vi forkælet vores kunder med et bredt sortiment af dagligvarer suppleret af håndplukkede delikatesser, 2500 økologiske varer samt specialiteter fra alverdens producenter.

Gå på opdagelse i butikkens special-afdelinger og nyd det store udbud af varer.

​Ekstraordinær indkøbsoplevelse
Der venter mange fristende smagsoplevelser, og vi krydrer dem med en ekstraordinær service, så du får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige.

Ingen kassekøer, fri parkering og høflig betjening.

Spørg os!
Vi tager med glæde mod en udfordring: Kan vi få kølet 50 flasker hvidvin til i morgen?

Kan I ringe efter en taxa nu? Vi har grillaften, hvilken vin skal jeg vælge? Kan I forberede min lammekrone?

Spørg bare. Vi mener det, når vi siger, at vi er til for kunderne.

Vi ser frem til at betjene dig i Rotunden – Hellerup Foodmarket. Et eksklusivt indkøbsmiljø med respekt for din travle hverdag.

Udbringning af varer​

Vi bringer varer ud i en radius af ca. 5 km. fra Rotunden i Hellerup samt postnummer 2100. Du skal være hjemme når vi leverer, så varerne kan komme på køl. ​Vi leverer varer alle hverdage mellem kl. 13 og 17. Pakning og udbringning af varer koster kr. 150,- pr. ordre.

Købmand med stort sortiment af daglig- og specialvarer

Åbningstider

Mandag: 9-20
Tirsdag: 9-20
Onsdag: 9-20
Torsdag: 9-20
Fredag: 9-20
Lørdag: 9-18
Søndag: 9-18

Vores udvalg

Dagligvarer, specialvarer, stort økologisk- og glutenfrit sortiment, stor vinafdeling, stor osteafdeling, fiskeafdeling, slagter og delikatesse

Rotunden
Strandvejen 64
2900 Hellerup
Telefon 41 90 90 62
rotunden.com

Følg os

Rotunden - Hellerup Foodmarket

Drik spansk!

Drik spansk!

Købmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler sine personlige favoritvine, og denne gang gælder det spanske topkvalitetsvine.
Rasmus Vejbæk-Zerr er købmand i det prisvindende luksus-supermarked Hellerup Food Market (Meny) i Rotunden. Han har arbejdet professionelt med vin i 24 år. Er certificeret sommelier fra Vinakademiet og holder vinforedrag og smagninger. Hans hold Rotunden er sammenlagt nummer 1 over de seneste fem år ved DM i blindsmagning.
Købmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler sine personlige favoritvine, og denne gang gælder det spanske topkvalitetsvine.
Vine til julemaden
Josep Grau, Montsant, Spanien – topkvalitet fra Montsant i Spanien. Josep Grau har lært at lave vin i Bourgogne, hvilket betyder, at vinene er mere elegante end sædvanligt fra området. Druerne kommer fra mere end 70 små parceller med Grenache og Samsó (Carignan), hvor nogle af vinstokkene er  mere end 80 år gamle. Grenache og Samsó (Carignan) er kendt fra Rhonedalen, hvor det berømte Chateau-Neuf-du-Pape ligger. Derfor er vinene fra Josep Grau et prisvenligt alternativ, til de langt dyrere topvine fra Chateau Neuf- du- Pape, når der skal julemad på bordet.

læs mere
Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler vin

Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler vin

Côtes de Bourg er en af de ældste appellationer i Bordeaux AOC. Området ligger ca. 35 kilometer nord for Bordeaux by, på højre side af Garonne- og Dordogne floden, og 35 km nordvest for Pomerol og Margaux. Vinene fra dette område kan godt virke lidt rustikke, men jeg er stødt på Château Puybarbe, hvor den lidt blødere frugt er fremherskende, uden de rustikke tanniner som ofte kan være en udfordring. Château Puybarbe holder generelt på deres vine lidt længere før frigivelse, hvilket gør, at de har mere modenhed og balance. Disse to vine holder jeg især meget af, og de har tårnhøj kvalitet.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.