Vælg en side

Rotunden Hellerup foodmarket

Rotunden – Hellerup Foodmarket

Velkommen til Strandvejens vartegn for friske råvarer og god service. Siden 1995 har vi forkælet vores kunder med et bredt sortiment af dagligvarer suppleret af håndplukkede delikatesser, 2500 økologiske varer samt specialiteter fra alverdens producenter. Gå på opdagelse i butikkens special-afdelinger og nyd det store udbud af varer.

​Der venter mange fristende smagsoplevelser, og vi krydrer dem med en ekstraordinær service, så du får en indkøbs-oplevelse ud over det sædvanlige. Ingen kassekøer, fri parkering og høflig betjening. Vi tager med glæde mod en udfordring: Kan vi få kølet 50 flasker hvidvin til i morgen? Kan I ringe efter en taxa nu? Vi har grillaften, hvilken vin skal jeg vælge? Kan I forberede min lammekrone? Spørg bare. Vi mener det, når vi siger, at vi er til for kunderne.

Vi ser frem til at betjene dig i Rotunden – Hellerup Foodmarket. Et eksklusivt indkøbsmiljø med respekt for din travle hverdag.

Købmand med stort sortiment af daglig- og specialvarer

Åbningstider

Mandag: 9-20
Tirsdag: 9-20
Onsdag: 9-20
Torsdag: 9-20
Fredag: 9-20
Lørdag: 8-18
Søndag: 9-18

Vores udvalg

Dagligvarer, specialvarer, stort økologisk- og glutenfrit sortiment, stor vinafdeling, stor osteafdeling, fiskeafdeling, slagter og delikatesse

Rotunden
Strandvejen 64
2900 Hellerup
Telefon 41 90 90 62
rotunden.com

Følg os

Rotunden - Hellerup Foodmarket

error: Content is protected !!
X