Vælg en side

Kære læsere,

Foråret banker på med dets bølge af ny energi og fornyelse. Og i år vækker foråret en helt særlig følelse i mig. Her på redaktionen har vi nemlig taget et modigt skridt ind i fremtiden ved at præsentere vores første forside skabt med kunstig intelligens.
Jeg har længe ønsket at udforske AI’s spændende univers og potentiale inden for magasinproduktion. På forsiden ser I derfor ikke rigtige mennesker, men snarere en virtuel skabelse, finjusteret af vores dygtige billedbehandler for at opnå maksimal tro-værdighed. Jeg håber, I vil tage godt imod denne kreative satsning, og jeg er nysgerrig efter at se, om I opdager, at det er kunstigt lavet.
Virkeligheden er dog stadig den bedste. Lige nu pibler det frem med forårsblomster, og fuglene er, ligesom os mennesker, vågnet op til dåd. I denne udgave har vi fokus på udeliv med et særligt tema om haven og terrassen. Vi guider jer gennem forårets haverenoveringer og terrasseprojekter med inspire-rende artikler, tips og trends.
Jeg er stolt af at præsentere en udgave, der strækker sig over 200 sider, fyldt med indhold, der afspejler vores engagement i at levere kvalitet og mang-foldighed. Bliv denne gang også klogere på Søren Pilmark, seje karrierekvinder og de sødeste hunde.
Husk også at tage hul på foråret ved at bruge vores gader og stræders skønne og unikke butikker. Den service, du får af en ægte ekspert i en butik, kan selv AI ikke erstatte.

Glade forårshilsener

Rina Mardahl

Chefredaktør

Walk and talk med Søren Pilmark

Walk and talk med Søren Pilmark

Den folkekære skuespiller og nu også forfatter har ry for at være lidt af en lukket bog. Nords redaktør gjorde alligevel forsøget, og gik tur på Bakken med ørkenens søn uden fez og monokel i håbet om at vende et par sider til.
Med klangen af Søren Pilmarks karakteristiske stemme i frisk erindring – jeg har lyttet til skuespillerens debutroman om tryllekunstneren Laurits og varieté-teateret Apollo – møder jeg manden selv. På Bakken, hvor han også slår sine folder i Cirkusrevyen med Ørkenens Sønner.

læs mere
Kære læsere

Kære læsere

Tak for et fantastisk år sidste år! Når jeg ser tilbage, kan jeg ikke andet end blive overvældet af tak-nemmelighed for den utrolige rejse, vi har haft med NORD Magasinet. Fra det travle NORD Julemarked på Skovriderkroen med 25.000 gæster til den pul-
serende aktivitet på vores online platform nord-magasinet.dk, har det været en sand fest at dele vores passion for fejringer og livets glæder med jer.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.