NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Velkommen til min blog!

Min blog er mit helt personlige bidrag til, hvordan vi kan holde os smukke livet igennem og leve et fuldt liv med god energi. Baseret på et langt livs erfaring.

Jeg stræber ikke efter at ligne mig selv, som da jeg var 25 år, men jeg vil gerne være den bedste udgave af min alder, og efterhånden tror jeg faktisk, at jeg ved, hvordan.

Energi i hverdagen
Hele mit liv har jeg passet på mig selv og min krop. Gået op i detaljer vedrørende sundhed, motion og træning.

Jeg har søgt energi, fordi energi giver os overskud til træning, arbejde, os selv, familie og venner. Det er bare ren lykkefølelse på livskontoen, når der er masser af energi i dagligdagen.

40+ kvinder.
Energi og skønhed er bloggens to fokusområder. Jeg har med alderen og qua min nysgerrighed fundet frem til en masse viden, som jeg vil dele med alle jer 40+ kvinder.

Der vil være ærlige guides om sundhed og skønhed. Gode råd om produkter og behandlinger. Og meget mere.

Opnå rabatter
Ved at følge min blog og ved at signe jer op, vil I opnå rabatter på lækre og virksomme behandlinger og produkter, samt deltage i konkurrencer.

Klik ind på bloggen her rinamardahl.dk

“Fordi du kan få det lavet, betyder ikke at du skal have det lavet.”

Bliv smukkere med alderen og få din energi tilbage

Følg mig

Rina Mardahl

Min hud har fået en wauw-effekt

Min hud har fået en wauw-effekt

NORDs chefredaktør har testet microneedlingbehandlingen Dermapen4 hos Alfa Omega Klinikken, og det har resulteret i en glattere og mere strålende hud. Jeg har aldrig været god til at rense huden, og jeg har også solet mig for meget, så mine porer ved næsen og hagen er blevet tydeligere, ligesom jeg har fået fine rynker, og huden har mistet lidt af sin spændstighed.

læs mere
NORDs redaktør tester kollagenpulver: ”Jeg kan tydeligt se forskel”

NORDs redaktør tester kollagenpulver: ”Jeg kan tydeligt se forskel”

Jeg har testet kollagenpulver fra Oslo Skin Lab. Læs om mine erfaringer her. Jeg havde læst og hørt om det hypede kollagenprodukt fra Oslo Skin Lab, og satte mig for selv at prøve det. Som med alle kosttilskud skal man give det en chance, og jeg har troligt indtaget det i fem måneder. Mikset med min havremælk hver morgen har det smags- og konsistensmæssigt været en god oplevelse. Efter knapt tre måneder begyndte jeg så også at se tegnene på, at det virkede. Og efter fem måneder er jeg helt overbevist.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X