Vælg en side

Velkommen til min blog!

Min blog er mit helt personlige bidrag til, hvordan vi kan holde os smukke livet igennem og leve et fuldt liv med god energi. Baseret på et langt livs erfaring.

Jeg stræber ikke efter at ligne mig selv, som da jeg var 25 år, men jeg vil gerne være den bedste udgave af min alder, og efterhånden tror jeg faktisk, at jeg ved, hvordan.

Energi i hverdagen
Hele mit liv har jeg passet på mig selv og min krop. Gået op i detaljer vedrørende sundhed, motion og træning.

Jeg har søgt energi, fordi energi giver os overskud til træning, arbejde, os selv, familie og venner. Det er bare ren lykkefølelse på livskontoen, når der er masser af energi i dagligdagen.

40+ kvinder.
Energi og skønhed er bloggens to fokusområder. Jeg har med alderen og qua min nysgerrighed fundet frem til en masse viden, som jeg vil dele med alle jer 40+ kvinder.

Der vil være ærlige guides om sundhed og skønhed. Gode råd om produkter og behandlinger. Og meget mere.

Opnå rabatter
Ved at følge min blog og ved at signe jer op, vil I opnå rabatter på lækre og virksomme behandlinger og produkter, samt deltage i konkurrencer.

Klik ind på bloggen her rinamardahl.dk

“Fordi du kan få det lavet, betyder ikke at du skal have det lavet.”

Bliv smukkere med alderen og få din energi tilbage

Følg mig

Rina Mardahl

Specialdesignede såler kan ændre dit liv

Specialdesignede såler kan ændre dit liv

Smerter i knæ og fod i forbindelse med løb og lange gåture sendte NORDs redaktør til Sålespecialisten, som er en del af det store sundhedshus Moving House. Får en hel times grundig gennemgang af mine fødder med scanning, undersøgelse af mobiliteten, af fødderne og videooptagelser af min gangart af sålespecialist Jørgen Pedal Nielsen.

læs mere
Forår  MED AI

Forår MED AI

Kære læsere,
Foråret banker på med dets bølge af ny energi og fornyelse. Og i år vækker foråret en helt særlig følelse i mig. Her på redaktionen har vi nemlig taget et modigt skridt ind i fremtiden ved at præsentere vores første forside skabt med kunstig intelligens.

læs mere
Walk and talk med Søren Pilmark

Walk and talk med Søren Pilmark

Den folkekære skuespiller og nu også forfatter har ry for at være lidt af en lukket bog. Nords redaktør gjorde alligevel forsøget, og gik tur på Bakken med ørkenens søn uden fez og monokel i håbet om at vende et par sider til.
Med klangen af Søren Pilmarks karakteristiske stemme i frisk erindring – jeg har lyttet til skuespillerens debutroman om tryllekunstneren Laurits og varieté-teateret Apollo – møder jeg manden selv. På Bakken, hvor han også slår sine folder i Cirkusrevyen med Ørkenens Sønner.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.