Vælg en side

Smerter i knæ og fod i forbindelse med løb og lange gåture sendte NORDs redaktør til Sålespecialisten, som er en del af det store sundhedshus Moving House.

Får en hel times grundig gennemgang af mine fødder med scanning, undersøgelse af mobi-liteten, af fødderne og videooptagelser af min gangart af sålespecialist Jørgen Pedal Nielsen. Han har en uddannelse i sensomotoriske såler og 25 års erfaring inden for området. Man mærker tydeligt, hvor kompetent han er. Resultatet kommer med det samme på en computer, og dernæst printes sålerne på en 3D-maskine, som Jørgen finpudser, så de passer mig perfekt.

Kan ikke leve uden mine såler
Jørgen fortæller, at der som regel er en uges til-vænning, hvor man kan mærke små, lidt hårde buler under sålerne. De laver nogle punkter, der “snyder” hjernen til, at man går mere oprejst. Men efter kun en time med mine nye såler er jeg fan! Jeg har endda været tilbage og fået såler til mine løbesko. Med mine specialtilpassede såler går jeg nu mere oprejst og falder ikke sammen, når jeg går. Og de gange, jeg har været hos Sålespecialisten, møder jeg både unge, ældre, samt kendte skuespillere og fodboldstjerner, der ligesom mig også skal have såler til deres sko. Sålerne er blevet en integreret del af mig, og når jeg løber, kan jeg mærke, at de holder perfekt på foden, så jeg ikke får skader.

 

Jeg er blevet kæmpe fan og er noget alle burde få testet, da man først mærker, hvor dårlige ens sko er, bagefter.

De har også de bedste sko til dig
Efter jeg fik lavet såler, skulle jeg videre i samme hus til Hjarl Kallesøe, som har Moving Feet. Her blev mine gåsko testet, filmet og analyseret. Derefter finder de den helt rigtige gåsko til dig.
Disse løbesko holder perfekt om min fod, når jeg løber eller blot vil gå en gang tur. Er blevet så glad for både såler og løbesko, at jeg føler det helt forkert, når jeg er i andre sko eller sko uden sålerne i.

 

Besøg NORDs kultur butikker her:

Find din egen hårpower

Find din egen hårpower

Find din egen hårpower med bogen HÅR af frisør Esha Khamo. Læs om indre og ydre skønhed, få tips til at pleje dit hår uanset hårtype og bliv guidet til at finde
din egen unikke stil.


error: Indhold er beskyttet.