Vælg en side

Minimalistisk, overdådigt, romantisk eller noget helt fjerde? Alt er tilladt på badeværelset, men de gode, gamle husholdningsråd kan ingen komme udenom.

Tendens micro-cement

Hører du til gør-det-selv-folket, er micro-cement en god og nem måde at skabe et helt nyt look i badeværelset. Gulv, lofter, vægge, søjler og de klassiske fliser kan dækkes med micro-cementen for et råt betonlook.

Som i en hamam

De skønne badelagener i forvasket hør fra Lovely Linen er inspireret af hamam-lagenet. Absorberer vand bedre end bomuld og tørrer hurtigt. Også nemt at have med i træningstasken. Blødt og let at svøbe rundt om sig i saunaen eller efter brusebadet. I flere farver og set til 289 kr. hos Ellos.

HAY-spejl

Enkel kontrast til det romantiske badeværelse med design-virksomhedens nye Arcs-spejl i en skøn grøn farve.
Fra 3.999 kr. Set hos HAY.

Tips til vedligeholdelse af messingarmatur

Messing bringer varme og glød på badeværelset, men er et følsomt materiale, som skal behandles varsomt. Brug udelukkende husholdningseddike. 1 dl til 9 dl koldt vand i en spand. Husk handsker. Arbejd forsigtigt blandingen på armaturet til kalken er fjernet. Skyl grundigt og tør armaturet af.

VOLA-armaturet i version 2024

Siden 1968 har VOLA produceret vandhaner, armaturer og tilbehør i et smukt, tidløst design i samarbejde med anerkendte designere, bl.a. Arne Jacobsen. Dette enkle etgrebsarmatur er et smukt eksempel. 13.765 kr. hos VOLA.

 

Besøg NORDs Bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.