Vælg en side

Det bedste til natten – siden 1994

I 1994 startede Flemming Rømer Den 7. Himmel på Roskildevej i Rødovre. Med over 1000 kvm showroom er der skabt en hel særlig specialforretning for senge, madrasser og sengetilbehør. Med en fortid inden for vandsenge startede Flemming Rømer Den 7. Himmel som en fri og uafhængig specialforretning med et stærkt fokus på senge og madrasser der bidrager til et godt helbred og høj velvære.

Marck kommer til i 2005
Siden 2005 har Marck været en del af at rådgive og vejlede vores kunder om senge og madrasser. Det er overvejende Marck og Flemming du til dagligt møder i butikken. Vi bliver også assisteret af dygtige vikarer, der alle har været fast tilknyttet i over 5 år.

I 2018 starter vi forhandling af Smartseng
Fra 2018 begynder vi at forhandle væg- og skabssenge under navnet Smartseng. Med især mange små københavner lejligheder og meget dyre kvadratmeter – har disse smarte og pladsbesparende væg- og skabssenge vist sig at passe godt ind i kundernes smag.

Vores erfaring bliver din gevinst
Med over 25 år i senge branchen har vi opsamlet erfaring med at udvælge senge og madrasser fra nogle af de bedste producenter i verden. I kombination med vores erfaring om kropstyper, søvn ergonomi og vores kunders unikke præferencer, så er essensen i hvad du får af ekstra gevinst ved at handle i Den 7. Himmel, at vi kan matche dig med den bedste seng til den bedste pris. Vores erfaring – din gevinst.

Når erfaring tæller – kom og besøg butikken. Læs mere om personlig sengerådgivning her.

Senge
Madrasser
Væg- og skabssenge

 

Åbningstider

Mandag: 10-17.30
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-18
Lørdag: 10-15
1. søndag pr. måned: 11–15

Muligt at Booke en tid uden for alm. åbningstid.

Følg os

Den 7. Himmel

error: Indhold er beskyttet.