Vælg en side

I Den 7. Himmel er der én ting, kunderne aldrig fortryder: Den seng de købte. For en kvalitetsseng fra en uafhængig sengeleverandør er en investering i livskvalitet.

Du kan købe nok så meget lækkert tøj, men sover du dårligt i den seng, du købte i en kædebutik år tilbage, hvad er det så værd? For faktum er, at der skal god søvn til for at kunne klare livet.

– I de 30 år jeg har været i branchen, har kundernes standardbemærkning været, ”at dét skulle de da have gjort noget før!” siger Flemming Rømer. Indehaver af Den 7. Himmel som er en specialforretning med kvalitetssenge fra verdens bedste sengeudviklere.

I Den 7. Himmel får du altid en professionel betjening og topservice.

Rygtest og gratis levering

Her er knapt 1000 kvadratmeter fyldt med senge, du kan ligge i, inden du beslutter dig. Service og rådgivning er en mærkesag, også selvom du bare kigger på senge fra Carpe Diem, Dunlopillo, Jensen, Akva, LaPur, Tempur, Re, Smartseng – luksussenge til små hjem – og de avancerede Nottinblú-senge. Flemming anbefaler altid, at man afsætter mindst en time til at teste madrasserne. Det er nemlig sådan, at 8 ud af 10 ender med at købe en forkert madras, og så betyder en dyr seng ingenting. Den 7. Himmel tilbyder altid en rygtest i forretningens simulatorseng. For mange er det lidt af en aha-oplevelse, fordi forskellen virkelig mærkes, når madrassen justeres korrekt.

 

Gratis levering, montering og afhentning

Som noget helt unikt tilbyder Den 7. Himmel alle kunder gratis levering, montering og afhentning af den gamle seng. Hvis sidstnævnte stadig er okay, så gives den til Mændenes Hjem.

Besøg NORDs boligbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.