Om Støvsugerbanden
Vi er helt tilbage i 1962, hvor Birk Mogens Broch sammen med hans kone Jytte Broch Fik et næringsbrev, så de kunne starte deres engrosforretning op. I November 1969 blev Støvsugerbanden formelt etableret, dog stadig under navnet Støvsugermanden. Virksomheden har siden hen med Andreas Birk Broch som ejer og Direktør udviklet sig støt, og under kontrolleret vækst sat sig på ca. 6 % af det samlede salg af støvsugere i Danmark. Dermed er Støvsugerbanden den største enkelt forhandler af støvsuger herhjemme.
I dag går Støvsugerbanden mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept
Gamle støvsugere kan noget, de nye ikke kan, mener Nicole Kiel, der har været omgivet af støvsugere hele sit liv og nu tager kampen op mod de store elektronikkæder med et nyt koncept for retrostøvsugere.
En gammel model med flere watt
De brugte støvsugere skal med tiden blive en tiltagende større del af forretningen. De har nemlig noget, der ikke kan genskabes på nye maskiner i dag. Siden 2017 har motoreffekten på nye støvsugere ikke måttet overstige 900 Watt grundet et EU-direktiv med formålet at nedsætte energiforbruget. Men med færre Watt kommer også en dårligere sugeevne – og det har givet en stor efterspørgsel på de ældre maskiner de senere år, forklarer Nicole Kiel Broch.
Specialviden bor i medarbejderne
Det er ikke gud og hver mand, der kan reparere og istandsætte en gammel Nilfisk. Støvsugerbanden har værksteder i flere af deres butikker, og det største ligger i Lyngby, hvor en uddannet maskinreparatør står i spidsen.
Kvalitets støvsugere og tilbehør
Reparation og service af alle støvsugere
Åbningstider
Mandag: 10-17.30
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-18
Lørdag: 10-15
Søndag: Lukket
Vores produkter
Service
Følg os
Støvsugerbanden
Familievirksomhed går mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept
De brugte støvsugere skal med tiden blive en tiltagende større del af forretningen. De har nemlig noget, der ikke kan genskabes på nye maskiner i dag. Siden 2017 har motoreffekten på nye støvsugere ikke måttet overstige 900 Watt grundet et EU-direktiv med formålet at nedsætte energiforbruget. Men med færre Watt kommer også en dårligere sugeevne – og det har givet en stor efterspørgsel på de ældre maskiner de senere år, forklarer Nicole Kiel Broch: