Vælg en side

Møbelpolstrer & tapetsermester
Vi forhandler, fremstiller og monterer alt i tekstiler og læder: Møbelpolstring, sadelmagerarbejde, gardiner og solafskærmning, gulve, gulvtæpper, afpassede tæpper og trappeløbere, dekorationsopgaver og meget mere.

Møbelpolstring af designmøbler
Vi har stor erfaring med at ombetrække de fleste klassiske danske designermøbler. Om en ombetrækning af et designermøbel giver møblet større værdi eller devaluerer det, er individuelt. Derfor vurderer vi altid møblets tilstand og rådgiver om den bedste løsning. Også ældre og antikke møbler restaureres med stor respekt for gamle håndværksmæssige traditioner.

Om os
Gennem mere end 40 år har vi løst alle typer af tekstile opgaver af enhver tænkelig art. Ikke mindst til tusindvis af private hjem, men også til slotte, herregårde, rådhuse, teatre, kirker, museer, messer, konferencer, hoteller samt virksomheder og offentlige institutioner. På vores 200 m2 store værksted påtager vi os enhver opgave i tekstiler og læder – fra ide og design til virkelighed.

Besøg vores Showroom
Kom og bliv inspireret!  Vi har over 10000 gardin og møbel stof vareprøver, danske som udenlandske, kendte som ukendte.

Velkommen til vores showroom centralt placeret i Birkerød. Her tilbyder vi direkte salg af stort set alt i tekstiler samt fransk possement , læder, tapet, tæpper, solafskærmning, materialer og meget andet. Ring gerne for nærmere oplysninger ang. Dit næste projekt.

Vi glæder os til at se dig.

 

Møbelpolstrer og tapetsermester

Åbningstider

Mandag: 9.30-17
Tirsdag: 9.30-17
Onsdag: 9.30-17
Torsdag: 9.30-17
Fredag: 9.30-16

Følg os

Severin Larsen

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

error: Indhold er beskyttet.
X