Vælg en side

Møbelpolstrer & tapetsermester
Vi forhandler, fremstiller og monterer alt i tekstiler og læder: Møbelpolstring, sadelmagerarbejde, gardiner og solafskærmning, gulve, gulvtæpper, afpassede tæpper og trappeløbere, dekorationsopgaver og meget mere.

Møbelpolstring af designmøbler
Vi har stor erfaring med at ombetrække de fleste klassiske danske designermøbler. Om en ombetrækning af et designermøbel giver møblet større værdi eller devaluerer det, er individuelt. Derfor vurderer vi altid møblets tilstand og rådgiver om den bedste løsning. Også ældre og antikke møbler restaureres med stor respekt for gamle håndværksmæssige traditioner.

Om os
Gennem mere end 40 år har vi løst alle typer af tekstile opgaver af enhver tænkelig art. Ikke mindst til tusindvis af private hjem, men også til slotte, herregårde, rådhuse, teatre, kirker, museer, messer, konferencer, hoteller samt virksomheder og offentlige institutioner. På vores 200 m2 store værksted påtager vi os enhver opgave i tekstiler og læder – fra ide og design til virkelighed.

Besøg vores Showroom
Kom og bliv inspireret!  Vi har over 10000 gardin og møbel stof vareprøver, danske som udenlandske, kendte som ukendte.

Velkommen til vores showroom centralt placeret i Birkerød. Her tilbyder vi direkte salg af stort set alt i tekstiler samt fransk possement , læder, tapet, tæpper, solafskærmning, materialer og meget andet. Ring gerne for nærmere oplysninger ang. Dit næste projekt.

Vi glæder os til at se dig.

 

Møbelpolstrer og tapetsermester

Åbningstider

Mandag: 9.30-17
Tirsdag: 9.30-17
Onsdag: 9.30-17
Torsdag: 9.30-17
Fredag: 9.30-16

Følg os

Severin Larsen

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.