Vælg en side

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener.

Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter. Der findes flere produktlinjer: White Wonder, Blue Wonder, Wo Mens, Black Wonder, Massage Wonder og Horse Wonder samt en række tillægsprodukter. Vi ser nærmere på bestsellerne, og vi tester dem også.

Hvide og blå mirakler
White Wonder er udviklet med inspiration fra indianernes brug af bivoks til at pleje og lindre huden. Den er specielt effektiv til at bekæmpe tørhed, kløe og til at genoprette hudens naturlige pH-balance, og derfor ideel til folk med hudproblemer, såsom atopisk eksem, psoriasis og rosacea. Blue Wonder, som er en Hot-Ice-Gel, giver lindring ved smerter, særligt gigt, hovedpine, kramper, vokseværk og skader. Samtidig er den forebyggende, fx ved træning.

 

White Wonder og Skin-Clean Effektiv løsning mod fod- og neglesvamp. 325 kr. Wonder Fodbadesalt Velduftende velvære til dit fodbad 150 kr.

Skin Clean og Wo Mens
Hvert produkt er tilpasset en række forskellige behov til krop og hud. Det gælder også Skin Clean, der trænger dybt ind i huden for at rense og bekæmpe betændelse, som fx ved akne/uren hud, tørre hæle og svamp. Samt Wo Mens. Et uundværligt produkt, som er blevet anerkendt af kvinder for dets evne til at levere effektiv lindring af menstruationssmerter. Det er en vandbaseret gel, som indeholder nøje udvalgte naturlige ingredienser, der arbejder i harmoni for at reducere smerter og ubehag i underlivet.

 


Wo Mens som creme, stick eller roll-on. Fra 150 kr.

Også luksus og velvære
House of Wonder’s produkter er ikke kun skabt med det formål at lindre, men også for at fremme velvære og komfort i hverdagen. Fra at dufte naturligt uden brug af parfume og gøre huden superblød til at lindre smerter og ubehag. Med fokus på det 100 procent naturlige stræber House of Wonder efter at være både lokalt forankret og miljøvenlig. Alle pro-dukter er produceret i Danmark, og de fleste er veganske, med undtagelse af dem, der indeholder bivoks.

 

NORD-rabat

10% procent med rabatkode

nord10

på House of Wonder webshop:
www.hocl.dk

NORDs journalist tester House of Wonder:
”I to uger har jeg nydt godt af White Wonder-cremen med bivoks og det antibakterielle renseprodukt Skin Clean. White Wonder er en rigtig musthave. Virker fantastisk mod alt fra tørre hænder, tørre pletter, sprukne hæle og eksem. Min neglesvamp er også blevet bedre efter brug af Skin Clean, og som jeg agter at fortsætte med.”

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.