Vælg en side

Hos Mano Event elsker vi den gode idé. For alle events starter netop her.

Vi hjælper dig med at få ideen til at blive til en unik event. Mano Event har 20 års erfaring med at arrangere og iscenesætte både små og store events. Læn dig trygt tilbage, så sørger vi for hele processen fra ide til afvikling.

Mano Event skaber oplevelser
Siden 2005 har vi stået for produktion og afvikling af events, festivaler, receptioner og firmafester.

Vi hjælper med alt der får din fest til at blive en succes. Madkastellet, Soundvenue, SMK og Zirkus er blandt vores kunder og samarbejdspartnere og vi laver events i alle størrelser.

Vi sørger for, at din event eller din fest bliver til virkelighed. Vi hjælper med mange forskellige ting, såsom kunstnere, stemning, barer eller at koordinere hele indsatsen, så du kan koncentrere dig om andre ting.

Med 20 års erfaring fra kulturbranchen har vi styr på både teknikken og det praktiske. Og vi har udstyret og erfarne hænder til at sætte det op.

”Hos Mano Event elsker vi at skabe oplevelser, som folk kan huske. Overraskende oplevelser, hvor lys, lyd og stemning gør, at du har lyst til at give alle omkring dig en krammer og tale om lige netop den aften resten af året.”
Nikolaj Tring Christensen, CEO i Mano Event

Eventarrangør af

Firmafester, konferencer og messer, festivaler og byfester, kick-off, koncerter, sponsoraktivering, promotion, barer.

Kontakt

for mere info og tilbud
Tlf. 26 21 18 24

Vi hjælper med

Eventproduktion
Lys og lyd
Scene
Pop-up telte
Borde og caféborde
Barer
Logistik

Følg os

Mano Event

25 år i festoverhalingsbanen

25 år i festoverhalingsbanen

Måske har du ikke hørt om Mano Event, men du har helt sikkert været til nogle af de fester, koncerter eller kæmpe events, som de har været med til at arrangere. Vi har talt med makkerparret bag.

error: Indhold er beskyttet.