Vælg en side

Mano Event er specialiseret i, at fester, koncerter og kæmpe events ser ud, lyder og forløber, som man havde drømt om.

Står du over for at skulle arrangere en fest eller event for virksomheden, som kræver lidt mere end en projektor og lyden fra en soundboks, så er det ’de tunge drenge’, du skal have fat i. I 25 år har Mano Event været den professionelle afvikler, man ringer til, når et stort – eller kæmpestort – arrangement løber af stablen. Events i Zoologisk Have, Bella Centeret, Egmont, Tivoli og ikke mindst Roskilde Festival er blot at nævne nogle af de virksomheder, som Mano Event har serviceret.

Mano Event stod for en masse tekniske detaljer til NORDs Julemarked.

Får festen til at stå knivskarpt

Bag Mano Event står Martin Schultz-Petersen og Nikolaj Tring Christensen. Et makkerpar som startede i det små, for med tiden at have vokset sig til et af de mest garvede navne inden for produktion og afvikling af events, festivaler, receptioner og firma-fester. Festen skal du selvfølgelig selv tilrettelægge, men Mano Event sørger for, at scenen står skarpt, de rigtige kabler er trukket, storskærmen spiller og lys og lyd går op i en højere enhed.

Med Mano event er du i sikre hænder, når store events skal afvikles.

Team af dygtige håndværkere

Mano betyder ”det at udføre noget med hånden” på latin. Valgt som navn fordi Mano Event altid har haft fokus på at være “hands on” projektet: Mano Event har den praktiske og funktionelle vinkel på jeres idéer og sørger for, at de lykkes og kommer til live, fordi de er tæt på og følger det til dørs. Med sig har de en fast stab på 10-15 mennesker med hænderne skruet rigtigt på. Alt fra messebyggere, service-personale, teknikere og tømrere til lastbilchauffører og ’kreative hoveder’. Derudover kommer et hav af ekstra hænder i spidsbelastningsperioderne.

Mano Event har et stort lager i Hvidovre og hovedkontor i København.

_________________________________
Mano Event
Produktion og afvikling af events, festivaler, byfester, koncerter, receptioner, konferencer, messer, firmafester m.m. Bl.a. Somersby, Stella Polaris, Soundvenue, SMK og Mærsk. Bag står Nikolaj Tring Christensen og Martin Schultz-Petersen. De har også hjulpet NORD Julemarked med scenebygning, lys og teltrejsning.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.