Vælg en side
Restaurant Thai Lanna Hellerup
Restaurant Thai Lanna Hellerup
Restaurant Thai Lanna Hellerup
Restaurant Thai Lanna Hellerup

Thai Lanna

Enhver thailænder med respekt for sig selv, og andre menneskers ganer, søger kvalitet i råvarerne og kræser om enhver detalje.
Det gælder alle måltider. Hos Thai Lanna laves der thai-mad i høj kvalitet som du kan bestille nemt og hurtigt online.

Sammen med sin mand købte Nusara Chamnanpradid i 1997 restauranten i Hellerup på Strandvejen 130D, hvor restauranten siden har ligget. 
Thai Lanna’s menukort er mangfoldigt, men derudover byder Nusara på specielle tilbud, der skifter alt efter årstiderne, egen spontanitet samt mulige råvarer.
Thai Lanna tilbyder autentisk lækker thaimad efter traditionelle opskrifter og i mange afskygninger. Her får en saftig bid af Thailand i Hellerup.

Restaurant
Take Away

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 16-21
Onsdag: 16-21
Torsdag: 16-21
Fredag: 16-21
Lørdag: 16-21
Søndag: 16-21

Vores udvalg

Forretter, supper, nudler og stegte ris, hovedretter, seafood, drikkevarer, Party Catering.

Bestilling af menuforslag til fest: bestilling@thailanna.dk

Thai Lanna
Strandvejen 130
2900 Hellerup
Telefon 39 40 04 00
thailanna.dk

Følg os

Thai Lanna

Et nyt år med Thai Lannas takeaway

Et nyt år med Thai Lannas takeaway

Hent eller få bragt Thai Lannas thai specialiteter og nyd din aften. Forkæl dig selv og familien med et smukt måltid fra Thai Lanna i Hellerup, som giver næring til erindringer om varme og længere dage. Eller bestil en menu, hvis du får uventede gæster eller har planlagt at ses med venner, for det er altid et hit og skaber rammen om en hyggelig aften at sætte de velsmagende og veltilberedte thairetter på bordet, når I skal slappe af og nyde at være sammen.

læs mere
Slap af med takeaway fra Thai Lanna

Slap af med takeaway fra Thai Lanna

Hent eller få bragt Thai Lannas thai- specialiteter og nyd din aften. Dagene bliver hurtigt fyldt op med opgaver på denne tid af året – og maven med tunge vinterretter. Forkæl dig selv og din familie med de velsmagende og veltilberedte thai­retter fra Thai Lanna i Hellerup, når I bare skal slappe af efter en lang dag.
Hvis du får uventede gæster eller skal holde en lille julekomsammen med venner eller familie, vil en menu fra Thai Lanna også være et hit som alternativ til den klassiske julemad.

læs mere
Thai Lanna smuk mad til din fest

Thai Lanna smuk mad til din fest

Festhumøret stiger med smuk og velsmagende mad, som består af thaispecialiteter og masser af friske grøntsager, skaldyr, fisk, kød og fint udskårne frugter fra Thai Lanna. Hvis corona igen udfordrer, har Thai Lanna også løsninger til det.
Indbydende thaimad fra Thai Lanna giver din fest et smukt og velsmagende indhold – både til konfirmation, bryllup og til små private sammenkomster, eller når medarbejderne skal forkæles. Thai Lanna sørger naturligvis for at anrette corona-sikkert, de vejleder med planlægning, bringer maden ud og kan også hjælpe med at stille op mv.

læs mere
error: Content is protected !!
X