Vælg en side
Restaurant Thai Lanna Hellerup
Restaurant Thai Lanna Hellerup
Restaurant Thai Lanna Hellerup
Restaurant Thai Lanna Hellerup

Thai Lanna

Enhver thailænder med respekt for sig selv, og andre menneskers ganer, søger kvalitet i råvarerne og kræser om enhver detalje.
Det gælder alle måltider. Hos Thai Lanna laves der thai-mad i høj kvalitet som du kan bestille nemt og hurtigt online.

Sammen med sin mand købte Nusara Chamnanpradid i 1997 restauranten i Hellerup på Strandvejen 130D, hvor restauranten siden har ligget. 
Thai Lanna’s menukort er mangfoldigt, men derudover byder Nusara på specielle tilbud, der skifter alt efter årstiderne, egen spontanitet samt mulige råvarer.
Thai Lanna tilbyder autentisk lækker thaimad efter traditionelle opskrifter og i mange afskygninger. Her får en saftig bid af Thailand i Hellerup.

Restaurant
Take Away

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 16-21
Onsdag: 16-21
Torsdag: 16-21
Fredag: 16-21
Lørdag: 16-21
Søndag: 16-21

Vores udvalg

Forretter, supper, nudler og stegte ris, hovedretter, seafood, drikkevarer, Party Catering.

Thai Lanna
Strandvejen 130
2900 Hellerup
Telefon 39 40 04 00
thailanna.dk

Følg os

Thai Lanna

Thai Lanna smuk mad til din fest

Thai Lanna smuk mad til din fest

Festhumøret stiger med smuk og velsmagende mad, som består af thaispecialiteter og masser af friske grøntsager, skaldyr, fisk, kød og fint udskårne frugter fra Thai Lanna. Hvis corona igen udfordrer, har Thai Lanna også løsninger til det.
Indbydende thaimad fra Thai Lanna giver din fest et smukt og velsmagende indhold – både til konfirmation, bryllup og til små private sammenkomster, eller når medarbejderne skal forkæles. Thai Lanna sørger naturligvis for at anrette corona-sikkert, de vejleder med planlægning, bringer maden ud og kan også hjælpe med at stille op mv.

læs mere
Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikerenu som vegetar. Thai Lanna har lyttet til deres trofaste kunder og udvider det i forvejen store sortiment med endnu flere grønne retter. Maden er stadig den gode, hjemmelavede takeaway, som også er sund og i høj kvalitet, fordi alt bliver lavet fra bunden.

læs mere
error: Content is protected !!
X