Vælg en side
Restaurant Thai Lanna Hellerup
Restaurant Thai Lanna Hellerup
Restaurant Thai Lanna Hellerup
Restaurant Thai Lanna Hellerup

Thai Lanna

Enhver thailænder med respekt for sig selv, og andre menneskers ganer, søger kvalitet i råvarerne og kræser om enhver detalje.
Det gælder alle måltider. Hos Thai Lanna laves der thai-mad i høj kvalitet som du kan bestille nemt og hurtigt online.

Sammen med sin mand købte Nusara Chamnanpradid i 1997 restauranten i Hellerup på Strandvejen 130D, hvor restauranten siden har ligget. 
Thai Lanna’s menukort er mangfoldigt, men derudover byder Nusara på specielle tilbud, der skifter alt efter årstiderne, egen spontanitet samt mulige råvarer.
Thai Lanna tilbyder autentisk lækker thaimad efter traditionelle opskrifter og i mange afskygninger. Her får en saftig bid af Thailand i Hellerup.

Restaurant
Take Away

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 16-21
Onsdag: 16-21
Torsdag: 16-21
Fredag: 16-21
Lørdag: 16-21
Søndag: 16-21

Vores udvalg

Forretter, supper, nudler og stegte ris, hovedretter, seafood, drikkevarer, Party Catering.

Thai Lanna
Strandvejen 130
2900 Hellerup
Telefon 39 40 04 00
thailanna.dk

Følg os

Thai Lanna

Take away / Thai Lanna

Take away / Thai Lanna

  Spis dig sund i take-away fra Thai Lanna Skal du være sund i det nye år, elsker store smagsoplevelser og samtidig vil spare tid, så er områdets førende thairestaurant et af de bedste bud. Thai Lanna, der laver en suveræn take-away, har nemlig altid sat en ære i...

læs mere
Julebuffeter på thailandsk

Julebuffeter på thailandsk

Det dufter helt af jul, når man øser Kaeng pet bet op på tallerkenen: Lækker, mør and i rød karry med ananas, tomater og basilikum. Kaeng pet bet er faktisk lidt af en juleklassiker, da den ofte bliver bestilt, når Thai Lanna går i gang med sæsonens julefrokoster. Der er nemlig en tendens til, at uanset hvor meget vi elsker and med rødkål og brun sovs, så gør det ikke noget, at julefrokosten kommer fra fjerne himmelstrøg med store smagsoplevelser og lækre råvarer. Thai Lanna har stor erfaring med at tilberede buffeter til julefrokosten, og de anbefaler, at man booker dagen allerede nu, også selvom man ikke ved, om man er 5, 10 eller 50 til julefrokosten. Det behøver den erfarne restaurant først at vide senest nogle dage forinden.

læs mere
error: Content is protected !!
X