NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Thai Lanna – autentisk thai mad

Thai Lanna tilbyder autentisk lækker thaimad efter traditionelle opskrifter med gode råvarer.

Kræser om detaljerne
For de fleste thailændere er det at lave mad ‘ikke bare at lave mad”. Enhver thailænder med respekt for sig selv- og andre menneskers ganer – søger kvalitet i råvarerne og kræser om enhver detalje. Og det gælder alle måltider Sådan oplevede alle Nusara Chamnanpradids danske venner det også, når de var inviteret til middag.

Sådan startede det
Nusara fik altid overstrømmende ros for sin kogekunst og talrige opfordringer til at gøre det til sin levevej. Sådan opstod idéen til Thai Lanna, en ud-af-huset forretning med thailandske specialiteter. Sammen med sin mand købte Nusara (Anna) i 1997 lokalerne på Strandvejen 130 D (der tidligere husede en fiskeforretning), og her har den ligget lige siden. Nusara udførte selv træudskæringerne i den flotte disk og på mange af panelerne.

Menuen
Thai Lanna’s menukort er mangfoldigt, men derudover har Nusara specielle tilbud, der skifter alt efterårstiderne, egen spontanitet og hvilke råvarer, det er muligt at få. Folk kommer fra nær og fjern, mange flere gange om ugen for at nyde det lækre thailandske køkken.

Receptioner og fester
Thailandsk mad er ideel til receptioner og fester, og derfor har Thai Lanna været leverandør af festmad til masser af fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, receptioner samt julefrokoster. Kom ned og få smagen af Thailand i Hellerup!

Thai Lanna bringer også din bestilling ud for kun kr. 39,- ved en bestilling på min. 300,-

Restaurant
Take Away
Catering fester

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 16-21
Onsdag: 16-21
Torsdag: 16-21
Fredag: 16-21
Lørdag: 16-21
Søndag: 16-21

Vores udvalg

Bestil Thai Take Away
Forretter, supper, nudler og stegte ris, hovedretter, vegetarretter, seafood, drikkevarer

Se vores menukort
Thai shop
Fest / catering
Forespørgsel af menuforslag til fest

Thai Lanna
Strandvejen 130 D
2900 Hellerup
Telefon 39 400 400
thailanna.dk
bestilling@thailanna.dk

Følg os

Thai Lanna

Et nyt år med Thai Lannas takeaway

Et nyt år med Thai Lannas takeaway

Hent eller få bragt Thai Lannas thai specialiteter og nyd din aften. Forkæl dig selv og familien med et smukt måltid fra Thai Lanna i Hellerup, som giver næring til erindringer om varme og længere dage. Eller bestil en menu, hvis du får uventede gæster eller har planlagt at ses med venner, for det er altid et hit og skaber rammen om en hyggelig aften at sætte de velsmagende og veltilberedte thairetter på bordet, når I skal slappe af og nyde at være sammen.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X