Vælg en side

Sushi Lovers Charlottenlund
Sushi lovers Charlottenlund

Sushi Lovers

Sushi kræver omhu og langvarigt fokus at mestre. Sushi Lovers filosofi handler om respekt for håndværket og for smagen og vi fokuserer på:
– den friske fisk
– den smukke udskæring
– de perfekte ris
– det rigtige forhold mellem ris og fyld
– en lyst til at tilføje sushien en kant og en retning gennem nye og kendte råvarer og metoder, som gør det til en særlig oplevelse at spise hos Sushi Lovers.

Vi arbejder hver dag for at udvikle os og skabe nye og endnu mere velsmagende sushikombinationer. Derfor blev vi to år i træk udvalgt til at deltage i World Sushi Cup i Tokyo (2013 og 2014), hvor vi senest blev placeret som nummer 4 i ‘Creative Sushi’, kun 2 point fra vinderen.

 

Sushirestaurant

Åbningstider

Mandag: 16-21.30
Tirsdag: 16-21.30
Onsdag: 16-21.30
Torsdag: 16-21.30
Fredag: 16-22
Lørdag: 12-22
Søndag: 16-21.30

Vores udvalg

Menukort, Sushikursus, Firmasushi. Snacks, forretter, salater, misosupper, kødretter, Katzu Maki, Rispapirruller, Gourmet sushi menuer, Celebration menuer, Sashimi, Sashimi Rolls, Vegetar sushi, Børnemenuer, Special rolls, Nigiri, Futo magi rolls, Ura Maki, Sushi Catering,

Sushi Lovers Charlottenlund
Ordrupvej 66
2920 Charlottenlund
Telefon 53 84 50 04
sushilovers.dk

Følg os

Sushi Lovers

Eksklusiv private dining med Sushi Lovers

Eksklusiv private dining med Sushi Lovers

Når du har lyst til sushi, kan du altid være sikker på at få den bedste og højeste kvalitet hos Sushi Lovers på Ordrupvej. Nu glæder de sig til – som en ekstra oplevelse – også at præsentere eksklusiv private dining første lørdag i måneden med plads til kun 20 personer. Deltagerne får serveret den ypperste menu bestående af 12 retters snacks, sushi og dessert med tilhørende vine/drinks i samarbejde med kok fra trestjernet Michelinrestaurant.

læs mere
Frokoststeder i Nordsjælland

Frokoststeder i Nordsjælland

Der er ikke noget som den gode frokost: let, lækker, fuld af kalorier eller vegetarisk og supersund. Vi har samlet nogle af de bedste bud på en skøn og forskellig frokostoplevelse.

læs mere
error: Content is protected !!
X