Vælg en side

Sushi Lovers Charlottenlund
Sushi lovers Charlottenlund

Sushi Lovers

Sushi kræver omhu og langvarigt fokus at mestre. Sushi Lovers filosofi handler om respekt for håndværket og for smagen og vi fokuserer på:
– den friske fisk
– den smukke udskæring
– de perfekte ris
– det rigtige forhold mellem ris og fyld
– en lyst til at tilføje sushien en kant og en retning gennem nye og kendte råvarer og metoder, som gør det til en særlig oplevelse at spise hos Sushi Lovers.

Vi arbejder hver dag for at udvikle os og skabe nye og endnu mere velsmagende sushikombinationer. Derfor blev vi to år i træk udvalgt til at deltage i World Sushi Cup i Tokyo (2013 og 2014), hvor vi senest blev placeret som nummer 4 i ‘Creative Sushi’, kun 2 point fra vinderen.

 

Sushirestaurant

Åbningstider

Mandag: 16-21.30
Tirsdag: 16-21.30
Onsdag: 16-21.30
Torsdag: 16-21.30
Fredag: 16-22
Lørdag: 12-22
Søndag: 16-21.30

Vores udvalg

Menukort, Sushikursus, Firmasushi. Snacks, forretter, salater, misosupper, kødretter, Katzu Maki, Rispapirruller, Gourmet sushi menuer, Celebration menuer, Sashimi, Sashimi Rolls, Vegetar sushi, Børnemenuer, Special rolls, Nigiri, Futo magi rolls, Ura Maki, Sushi Catering,

Sushi Lovers Charlottenlund
Ordrupvej 66
2920 Charlottenlund
Telefon 53 84 50 04
sushilovers.dk

Følg os

Sushi Lovers

Inspirerende Ordrupvej

Inspirerende Ordrupvej

Det er blevet endnu mere attraktivt at shoppe og færdes på Ordrupvej. Nye butikker er dukket frem, og når det er mørkt, lyser gadelamperne smukt op. Der er sket rigtig meget den seneste tid på Ordrups hovedgade. Ikke bare har kommunen sat ny, flot gadebelysning op, men nye butiksejere har slået dørene op til nye butikker. Blandt andet kan du nu blive inspireret med spændende boligindretning, vælge mellem flere cafeer, synde med de lækreste bagerkager, shoppe i velassorterede tøjbutikker og blive mæt med smagfuld take-away eller smørrebrød.

læs mere
error: Content is protected !!
X