Vælg en side

Gourmet-sushielskerne har slået dørene op til et 1. klasses univers af luksussushi,  sushi-events, smittende god stemning og udeservering i Waterfront Shopping.

Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for sushi-ildsjælene, da Sushi Lovers slog dørene op for mere end 150 kvadratmeters totalindrettet Sushi Lovers-restaurant i Hellerups lækreste shopping-center i december. Den fjerde i rækken, som er kommet kort tid efter, at Sushi Lovers åbnede ny restaurant i Frederiksberg Centret. Sushi Lovers, som vi kender for deres tårnhøje niveau og prisvindende sushi i Charlottenlund og Torve-hallerne, er i fuld gang med nye og spændende eventyr.

Sushi Lovers-universet i stort format

Indretningen er i bedste Sushi Lovers-stil: Møbler, belysning og interiør i smukt, moderne design og unikke detaljer i høj kvalitet går hånd i hånd med de menneskelige behov, er det nye Sushi Lovers skabt til hygge og samvær. Søde værter sørger for jer. Også jer, der ønsker at nyde sushi med frisk havbrise under varmelamperne i udeserveringsområdet. Sushi Lovers-teamet lover spændende events som sushikurser, sake-smagning og smagning af den eksklusive blå-finnede tun. Med andre ord: Alt, hvad vi kender fra det eksklusive Sushi Lovers-univers – men i stort format og med vandudsigt.

 

Besøg NORDs gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X