Vælg en side

Hold fest på Skovriderkroen

Skovridderkroens Selskabslokaler er et unikt venue i naturskønne, rolige omgivelser med direkte havudsigt til Øresund. Omgivelserne og husets æstetik danner skønne rammer for alle livets begivenheder, om end de er store eller små, private eller arbejdsrelaterede.

Festsal eller pejsestue?
Fra en smuk trappe kommer man op til festlokalerne på førstesalen. Omkring 150 kvadratmeter smukt lokale med sildebensparket og fritlagte bjælker. Der er plads til 200 gæster, men 10 gæster med vigtige møder kan også booke det. Så lukker man det bare af. Festlokalet er nemlig fleksibelt og kan laves om til tre forskellige lokaler. Der findes to store terrasser med udsigt til skov og strand.

Professionelle event-managers
Flere og flere får øjnene op for Skovriderkroens kombination af historisk eksklusivitet i naturskønne omgivelser, og stedets nye direktør Mia Møller Larsen glæder sig til at tage imod årets bryllupsfester, forretningsmøder og events. Man kan benytte sig af stedets professionelle event-managers som kan skræddersy hele festen/firmaarrangementet eller stå for det selv. Alt er muligt.

Hvad koster det at leje Skovriderkroen?
Lokaleleje fra 10.000 kr. afhængig af sæsonen. Bryllupsfest inkl. lokaleleje fra 1.000-2.500 kr. pr. kuvert. Pakkeløsninger efter behov og ønsker.

Mere end selskabslokaler
Drømmer du om at afholde en jazzkoncert? Et madevent eller en vinsmagning? Skovriderkroen vil gerne invitere indenfor til særlige events og åbne dørene mere for de lokale.  

Selskabslokaler:
Private sammenkomster
Virksomhedsmøder
Events

Kontakt Skovriderkroen for gode idéer:

mia@skovrideren.dk

Vores ydelser

Events
Bryllup
Konfirmation
Fødselsdag
Møder

Følg os

Skovriderkroen

error: Indhold er beskyttet.