Vælg en side

Velkommen til ADDRESS

Velkommen til Address. Et stykke indbydende vandkants-Danmark, hvor stor kogekunst til alle sanserne kombineres med udvalgte vine. Og fuldendes af gæstfrihed og havgus.

Udsigten
Velkomsten er spektakulær. Mødet med 180° betagende udsigt til Øresunds blå kombineret med en stilsikker indretning og sans for alt dét, en ægte storby-fortælling er gjort af. Atmosfæren altid er varm, afslappet og indbydende – uanset selskabets størrelse.

En kulinarisk oplevelse i Tuborg Havn
Høj kvalitet er altid afsættet. Men hos Address sværger vi ikke til nogen bestemt madfilosofi. Vi tager hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen. Og netop denne veloplagte nysgerrighed, der gør, at vores gæster besøger vores flotte  restaurant i Hellerup igen og igen. Vi er desuden blandt de restauranter i København, der foretrækker at få vores råvarer fra nære leverandører med bæredygtigt fokus. Og vi kan naturligvis altid tilbyde de dejligste vine fra vores yderst velassorterede vinkort.

En drink eller all-in
Address er stedet, hvor I nyder et godt glas vin eller Champagne i baren eller på terrassen ved fyraften – og måske nyder vores delikate snacks eller deler et charcuterie-bræt. Stedet, hvor I nyder et glas at gå hjem på. Og naturligvis også stedet, hvor I kan gå all-in og lade jer forkæle af 3, 4 eller 5 udsøgte retter med vine. Måske akkompagneret af live musik til en af vores musikalske stjerneaftner.

Leder I efter en madoplevelse i stilfulde omgivelser i Københavnsområdet, så er Address det helt rigtige sted

Restaurant
Vinbar
Selskaber
Møder

Åbningstider Restaurant

Frokost 11-15
Aften 17:30-21:30

Åbningstider Bar

Mandag-Fredag: 10-23
Lørdag-Søndag: 11:30-23

Følg os

Restaurant ADDRESS

Business & pleasure i historiske omgivelser

Business & pleasure i historiske omgivelser

Skal dit næste forretningsmøde inspirere til store tanker eller skal festen holdes under fritlagte bjælker i en historisk stationsbygning? A Dresscode leverer det hele. En gang var bygningen et knudepunkt for sejladsen til Sverige. ”Frihavnsstationen” i bindingsværk som blev opført i 1895, og i 2002 demonteret og genopført tæt på sin oprindelige placering på Amerika Plads i 2005.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.