Vælg en side

Skal brylluppet holdes med udsigt til Øresund? Eller er du mere til en bygning med historie og sjæl? På Address og A Dresscode spiser man ikke bare vanedannende mad, de danner også unikke rammer om livets fester, firmaevents og vigtige møder.

Ivirkeligheden behøver Address ikke omtale som et sted at holde konfirmation, barnedåb, bryllup eller fødselsdag. For bookingerne er godt i hus. Der er dog stadig plads til fx en bryllupsfest til 80 gæster med fem retter, dj, bar og natmad. Med sin placering i Tuborg Havn, i kombination med den elegante indretning i den futuristiske restaurantbygning, er Address et yndet sted at feste for kærligheden, såvel som for firmaet eller konfirmanden.

A Dresscode ligger på Amerika Plads i Frihavnen.

Selskaber i A Dresscode

Mindre kan også gøre det. Både på Address og på ’lillesøster’ A Dresscode. Mens de andre holder festen med udsigt til Øresund, befinder I jer i en nedlagt stationsbygning fra 1895 med fritlagte bjælker og højt til loftet. På A Dresscode har man hele den charmerende bindingsværksbygning for sig selv. På Address er der tre muligheder: Enten loungeområdet ved baren med plads til 40-45 gæster eller inde i restauranten, som kan lukkes af med glasvæg og/eller gardin med plads til 80 gæster. En sidste mulighed er at leje hele Address.

Et trænet selskabspersonale tager sig af jer.

Storskærm og smørrebrødsplanken

Begge steder er der fuldt AV-udstyr, så familiebilleder og firmapræsentationer kan ses i stort format. Personalet er særligt trænet til selskaber. Dvs. festens tjenere og eventkoordinator arbejder kun med selskaber, og har erfaringen og ekspertisen til at hjælpe jer igennem festmiddagen eller dagens program. På madsiden er der rig mulighed for både at sparre med Address-køkkenet, som er kendt for mad lavet fra bunden af sæsonens friske råvarer. Populært er især ”smørrebrødsplanken”: en masse lækre smørrebrøds-hapser.

Den hurtige forretningsfrokost

Address skifter menu hver femte uge, og sætter hele tiden nye skibe i søen. Bl.a. ”Den hurtige”. To smørrebrød bestemt af køkkenet til dig, der som har travlt, men stadig vil have en god frokost. Fx en laks og roastbeef eller reje og leverpostej – med alt, hvad er hører sig til – serveret på samme tid. Oplagt til det hurtige forretningsmøde, når man vil spise godt, omgivet af luksus og den afslappede Address-stemning.

Hold fest på Address med mageløs udsigt.

Indehaver Kim Hansen og daglig leder Phillip Bodum.

Kontakt booking og eventkoordinator

Maria Tage Johansen står for al booking og koordination af fester og events på Address og A Dresscode.

_______________________________________

 

Besøg NORDs gastro butikker her:

North Coffee  hygger hele  sommeren

North Coffee hygger hele sommeren

North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.