Vælg en side

Kom ind i Sushi Lovers i Waterfront, hvor hverdagshyggen smelter fornemt sammen med sushi på højt niveau til rimelige priser.

Superlækker sushi er selvfølgelig oplagt som forkælelse på en lørdag, men sushi forsøder altså også hverdagen. Især i Sushi Lovers helheds-univers af vanedannende sushi fra øverste hylde i kombination med hygge og høj stemning i den nye Waterfront-restaurant. Her får du vandudsigt med stort potentiale for rosé i glassene, og en stemning der er mindst lige så god, som tallerknernes eksperimenterende mesterværker med stor smag. Uden at priserne stikker af.

 

Sushi Lovers

I kulisserne er bl.a. restaurantchef Tida Marie Lassen og kok Cui.

 

 

 

Besøg NORDs gastro butikker her:

Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.