Vælg en side

Kom ind i Sushi Lovers i Waterfront, hvor hverdagshyggen smelter fornemt sammen med sushi på højt niveau
til rimelige priser.

Superlækker sushi er selvfølgelig oplagt som forkælelse på en lørdag, men sushi forsøder altså også hverdagen. Især i Sushi Lovers helhedsunivers af vanedannende sushi fra øverste hylde i kombination med hygge og høj stemning i den nye Waterfront-restaurant. Her får du vandudsigt med stort potentiale for rosé i glassene, og en stemning der er mindst lige så god, som tallerknernes eksperimenterende mesterværker med stor smag. Uden at priserne stikker af.

 

Sushi Lovers

I kulisserne er bl.a. restaurantchef Tida Marie Lassen og kok Cui.

 

Det gode værtskab
Sushi Lovers’ store team af topprofessionelle sushi-elskere – dedikerede kokke, tjenere og sushi-aficionados – går alle langt for, at gæsterne får en god oplevelse. Man har også et navn for det: ”Det gode værtskab”. Indehaver af alle fire Sushi Lovers, Kristian Elbo, forklarer det som ”en hårfin balance mellem professionalisme og personlighed”. Søde og imøde-kommende værter som ved, hvordan man omsætter viden om sushi, vin og tilbehør, til en stor oplevelse. Også på en hverdag med en frisk havbrise under varmelamperne i udeserverings-området.

 

Nyd foråret med Sushi Lovers prisvindende sushi i Waterfront.

 

Erfaren sushikok holder kvaliteten i top
I køkkenet i Waterfront er den erfarne kok Cui. Siden 2012 har han skåret den friskfangede fisk til, anrettet og udviklet smage.
− De eksperimenterende smage, måden vi præsenterer vores sushi på og vores høje serviceniveau, er unik i forhold til alle de steder, jeg selv har oplevet. Og det er jeg selvfølgelig meget stolt af.
Cui har arbejdet med sushi i næsten 20 år. Han har været i Japan for at lære af de bedste, og var en del af Sushi Lovers-holdet, der vandt 4. pladsen til VM i sushi i Tokyo 2014. Cui er også med, når Sushi Lovers laver dansk sushi til oktoberfest og luksus-skihotel i Østrig.

 

Kan du ikke få sushi nok?

Deltag i sushikurser, sake-smagning, smag på den eksklusive blåfinnede tun og hold din fest i de smukke restauranter. Hold øje på Facebook/Instagram og kontakt restauranterne for selskab.

Facebook.com/sushiloversdenmark
Instagram.com/sushiloversdk

Besøg NORDs gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.