Vælg en side

Velkommen på 17. etage

Fra køkkenet lyder det: ”Det fine og fornemme er udskiftet med det jordnære og uhøjtidelige.” For lever vi ikke pludselig i en tid, hvor det grundbasale kalder på genkomst? Desuden er vores store lokale som skabt til at give plads og holde afstand. Vi sidder ikke tæt. Kun på himlen.

Maden
Fransk, dansk, nordisk?
Vi vil helst ikke sættes i bås. For vi låner af mange, inspireres af flere og stjæler fra vore helte. Dog hersker en stram definition, der dikterer alt som foregår i køkkenet. Og når gælden inddrives, håber vi, at du bliver behageligt overrasket.Det bliver i hvert fald aldrig os, der bliver byens dyreste.

Bygningen
17. etage. Ruder fra gulv til loft. Ingen vinduesramme. Alt i alt, 664 kvadratmeter glas. Byen, vandet og himlen. Og uendeligheden i alle retninger. Vi gider ikke supplere med superlativer.

Selskaber
Restaurant Silo er som bygget til, at lægge hus til selskaber. De små intime fester, de store ambitiøse bryllupper, eller de gigantiske firmaarrangementer. Vi har pladsen, hjerterummet og erfaringen. Vi har også bud til dig, der er på behersket budget – og forslag til jer der gerne vil, at dekadencen og overfloden ingen ender tager. I begge tilfælde er tidlig reservation at anbefale.

Restaurant
Aften, Frokost
Bar&Vin
Selskaber & Møder

Åbningstider

Mandag-onsdag: 12-23
Sidste udskænkning 22.30

Torsdag-lørdag: 12-23
Sidste udskænkning 22.30

Søndag: 10-15

Følg os

Restaurant Silo

error: Indhold er beskyttet.
X