Vælg en side

Velkommen på 17. etage

Fra køkkenet lyder det: ”Det fine og fornemme er udskiftet med det jordnære og uhøjtidelige.” For lever vi ikke pludselig i en tid, hvor det grundbasale kalder på genkomst? Desuden er vores store lokale som skabt til at give plads og holde afstand. Vi sidder ikke tæt. Kun på himlen.

Maden
Fransk, dansk, nordisk?
Vi vil helst ikke sættes i bås. For vi låner af mange, inspireres af flere og stjæler fra vore helte. Dog hersker en stram definition, der dikterer alt som foregår i køkkenet. Og når gælden inddrives, håber vi, at du bliver behageligt overrasket.

Bygningen
17. etage. Ruder fra gulv til loft. Ingen vinduesramme. Alt i alt, 664 kvadratmeter glas. Byen, vandet og himlen. Og uendeligheden i alle retninger. Det internationalt anerkendte magasin, Architizer, har tildelt Cobe A+Award for ‘Best Project of the Year’ 2018 for The Silo i Nordhavn. Vi gider ikke supplere med superlativer.

Selskaber
Restaurant Silo er som bygget til, at lægge hus til selskaber. De små intime fester, de store ambitiøse bryllupper, eller de gigantiske firmaarrangementer. Vi har pladsen, hjerterummet og erfaringen. Det er også muligt at holde møder på Restaurant Silo alle hverdage i tidsrummet 07.30-16.00. Vi har både storskærme og AV-udstyr, og vi tilbyder naturligvis forplejning i løbet af dagen.

Restaurant
Cocktail Bar

Åbningstider

Mandag: 11.30-23
Tirsdag: 11.30-23
Onsdag: 11.30-23
Torsdag: 11.30-23
Sidste udskænkning 22.30

Fredag: 11.30-00
Lørdag: 11.30-00
Sidste udskænkning 22.30

Søndag: 11-16

Vi tilbyder

Restaurant
A la carte
Cockatil bar
Wine
Rooftop
Selskaber
Business møder

Følg os

Restaurant Silo

Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

error: Indhold er beskyttet.