Vælg en side

​Familievirksomheden Pussers Popcorn skaber glæde med retro-popcornmaskiner, slushice, fadølsanlæg, brændte mandler og meget mere til fester for private og firmaer.

For ti år siden købte Vibeke, Peter og datteren Mille deres første popcornmaskine. Sådan en fin sag i retrolook, som de lejede ud. Siden er det gået over stok og sten. Peter og Vibeke har begge sagt deres jobs op for at hellige sig Pussers Popcorn, og maskinparken er vokset til 40-50 maskiner. Kvalitet og service er en mærkesag. Popcornene er ”verdens bedste popcorn” fra USA. Og alle maskiner, om det er de fine popcornmaskiner på hjul, fadølsanlæg, softice eller hotdogmaskinerne og mandelvognene, afleveres altid fuldstændig rene og pletfri.

Popcorn
Retromaskiner på hjul med eller uden bemanding. Popcornene poppes i plantebaseret specialpopcornfedt, og smager ligesom dem i biffen.
Fra 500 kr.

Slushice
Snow Cone- og slush ice-maskiner skaber farverige, iskolde gys til alle slags fester.
Fra 500 kr.

Mandelvogne
Skab stemning og hygge med den unikke mandelvogn, mens duften af søde, brændte mandler, breder sig.
Fra 2.500 kr. inkl. bemanding.

Softice
Børn og barnlige sjæle elsker en softice! Softice, kræmmerhus, bægre, krymmel og skeer bestilles særskilt.
Fra 750 kr.

Fadøl
Imponer dine gæster med velskænkede og iskolde fadøl. Blot sæt stikket i stikkontakten. Producerer ca. 40 liter øl i timen.
Fra 500 kr.

Firmaevents
Forskellige pakkeløsninger, fx ”Bland-selv-fredagsbar” med 2 valgfrie maskiner sat op og hentet igen inkl.  underholdning. Enten Shuffleboard, Beer Pong eller Slå-søm-i blok. Nemmere bliver det ikke!
Fra 3.500 kr.

Alle priser er fra-priser pr. døgn og kun for leje af maskiner.  Øl, popcorn, softicemiks m.m. og tilbehør kommer oveni.

Familien bor selv i Søborg, men efter at have fået stor succes med at skabe glæde til fødselsdage, konfirmationer, bryl-lupper og firmaevents, har de flyttet virksomheden til Herlev. Hjertet banker dog for Nordsjælland, hvor mange af deres kunder er.

Pusserspopcorn.dk

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.