Vælg en side

Rosé Rosé

Rosé Rosé er Hellerups stilfulde men afslappede, dansk-franske bistro. Vi serverer klassiske franske bistro-retter og klassisk smørrebrød til frokost, franske bistro-klassikere og dagens tavleretter om aftenen og smil og godt humør hele dagen. Det klassiske er gennemgående, for filosofien er, at der er en god grund til, at klassikerne er blevet klassikere: det smager bare godt.

Klassisk smørrebrød og franske bistroretter
Kortet skifter med sæsonerne, men man vil som regel i smørrebrødet kunne finde klassiske versioner af fx hønsesalat, tatar, rødspættefilet og gode sild. Blandt de franske bistroretter vil man oftest kunne finde retter som jomfruhummer, moules og steak frites.

Uprætentiøs med stil
Maden er uprætentiøs og fokus er på velsmag gennem gode råvarer og præcis tilberedning. Vinene er overvejende franske, men med afstikkere til andre lande også.

Der er stil over det, når man kommer ind i restauranten. Uanset hvor blikket vender sig hen, er der noget smukt at se på, og her emmer af god stemning og varme.

Vi har også en bar, hvor du altid kan droppe ind bare for et glas og måske en snack. I kan også tage plads udenfor i solen – eller på de kolde dage under varmelamperne.

Efter Rosé Rosés  success i Hellerup har vi i 2023 også åbnet en Rosé Rosé Bistro i København City med samme gode kvalitet og stil udi mad, vine, service og indretning.

Vi elsker at hygge om vores gæster. Kom forbi og nyd et velsmagende og ærligt måltid.

Dansk fransk bistro
Bar
Catering

Åbningstider

Mandag: 11.30-23
Tirsdag: 11.30-23
Onsdag: 11.30-23
Torsdag: 11.30-24
Fredag: 11.30-24
Lørdag: 11.30-24
Søndag: 11.30-21.30

Rosé Rosé Hellerup
Strandvejen 203
2900 Hellerup
Telefon 77 33 29 00
roserosebistro.dk
hellerup@roserosebistro.dk

Rosé Rosé København
Store Kongensgade 62
1264 København K
Telefon 77 33 29 00
kbh@roserosebistro.dk

Følg os

Rosé Rosé

Rosé Rosé

Rosé Rosé

Konceptet er knivskarpt, og den gode energi helt suveræn. Mød det erfarne og sammensatte trekløver – Peter, Lars og Bo – som står bag Hellerups og oplands nye eksklusive, franskinspirerede bistrorestaurant, der er opkaldt efter en lyserød sommerdrik.

error: Indhold er beskyttet.