Vælg en side

Kom med indenfor i Danmarks mest innovative Fitness & Spa Club, som ligger i Hellerup. En spydspids inden for træning og helse hvor alle kan finde sin yndlings træningsform, og som er blevet endnu skarpere efter en ny opgradering.

Hvor Øresunds bølger møder Tuborg Havns kanaler og Waterfront Shopping centers rene linjer skinner om kap med solen, åbnede Sofie og Claus Hildebrandt for 10 år siden dørene op til Well-come Fitness & Spa. En lokal fitness- og spaklub i international klasse, der hurtigt fik en stor skare af loyale medlemmer i alle aldre. Nu er det hele blevet endnu bedre.

Fra saunagus og yoga til crossfit


Der er kommet helt nye, funktionelle styrketræningsmaskiner i de store funktionelle træningsområder og nyindrettede afdelinger med crossfit & mobility og Thorax Trainer. Er du til holdtræning, så kan et af de mere end 150 hold, herunder ny HOT-træning i 37 graders varme, om ugen måske være noget for dig. Vil du gøre lidt ekstra for dig selv og dit helbred, kan en af de 25 personlige trænere være en god investering. Det er så effektivt, at du med garanti opnår hurtigere resultater, når du har en træner stående ved din side kun med fokus på dig.

Alle aldre træner her


Uanset hvad du vælger, og hvor du opholder dig i Wellcome, er det træning i trygge, lyse og eksklusive rammer med masser af plads og luft. Luksus træning for alle aldre. Stedets filosofi er nemlig, at nok er det et topeksklusivt sted, men det er også åbent og varmt med plads til alle. Når der ikke lige trænes, er der rigtig mange, som benytter den rummelige og lækre lounge til afslapning og til at pleje netværket.

Saunagus og skønhedsbehandlinger


Vil du virkelig ned i gear, så und dig selv en tur i den skønne spaafdeling. En unik oase, hvor du kan slappe helt af i dampbadet eller i det 38 grader varme vand. Et ægte meditativt øjeblik i din hverdag. Spaen har også daglige saunagus-klasser. Super afstressende og afslappende. Vil du forkæle dig selv med krops- eller ansigtsbehandlinger udført af en af Wellcome’s dygtige behandlere, så er der en hel afdeling med skønne og unikke Amazing Space og Rudolph Care behandlinger.

Branchens bedste trænere og behandlere


Trænerne, fysioterapeuterne fra Fysioteam og Amazing Spacebehandlerne er alle højtuddannede, og blandt branchens absolut førende inden for deres områder. Man har valgt at være kræsne i sit samarbejde med personlige trænere og behandlere, da man ønsker at værne om medlemmerne på bedst mulig vis. Med andre ord: Well-come Fitness & Spa er meget mere end et træningscenter. Et trygt og lokalt frirum af international karat, hvor du både kan træne og netværke i eksklusive omgivelser blandt venner, familie og naboer.

Well-come Fitness & Spa
Waterfront Shopping

Philip Heymanns Allé 17, 1. sal
Hellerup
Telefon 39 30 30 93

3 timers gratis parkering i p-kælder

Åbningstider
Mandag-torsdag: 6-22 / Fredag: 6-20
Lørdag-søndag: 8-18

Besøg NORD’s Skønhedsbutikker her:

Energi skaber DU selv!

Energi skaber DU selv!

Ønsker du mere energi? Du er allerede udstyret med et unikt kraftværk. Ved at give kroppen de bedste omstændigheder vil vi kunne udvinde den energi, vi ønsker hver dag.

læs mere
Spis dig  sund i chokolade

Spis dig sund i chokolade

Få din daglige dosis Omega-3-olie i den nye og revolutionerende veganske chokolade fra ecoltr®. Nu med to nye smagsvarianter; Hazelnuts Piedmonte og Sea Salt.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X