Vælg en side

Drømmer du om mere fylde og måske lidt ekstra længde, der får håret til at se naturligt sundt ud? Så læg hovedet i hænderne på top professionelle Helle Guld fra X-Tend Hair. Helle har mere end 16 års erfaring i branchen og er uddannet i den originale flette/symetode, der er så unik, at påsætningerne ikke afslører, at håret ikke er dit eget. Helle har også videreuddannet sig i metoden i England og Italien og har haft egen succesfuld forretning i Monaco. Her fik både modeller, skue­spillere og andre kendisser øjnene op for Helle professionalisme og sans for finesse og perfektion.

 

Th: Klinikindehaver Helle Guld

 

HELLES FLETTETEKNIK ER GULD VÆRD

– Min passion er det ægte, naturlige og raffinerede look, og jeg bruger kun det bedste 100% ægte indiske hår med tynde håndvævede kanter, forklarer Helle Guld, der er en sand mester i flette- og syarbejde. De små tynde vævekanter flettes hurtigt og professionelt ind i hovedbunden, og det er hverken stramt eller smertefuldt at få påsat. Resultatet er til gengæld lækkert og eksklusivt. – Det er utroligt, hvad lidt ekstra hår kan gøre for dit look – og jeg elsker at gøre kunderne glade, fortæller Helle.

 

ÆGTE HÅR – ÆGTE DISKRETION

Hun kan nu også byde kunderne velkommen i sit nye private univers, hvor du i fuld diskretion kan få fylde eller ekstra længde, der blender naturligt ind i dit eget hår. Det indiske naturhår matcher vores fine skandinaviske hår, der med alderen også bliver tyndere – her er extensions fantastisk til blot at give volumen – uden at påsætningerne kan ses. Nogle hemmeligheder skal man jo ha’ lov at have, smiler Helle Guld. Priserne starter fra 650 kr. for en enkelt længde på 40-45 cm. Oprykning af hår koster fra 500-1.200 kr. afhængig af antal kanter. Ring på 2063 7080 for at booke en tid.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Rich Caviar

Rich Caviar

”Jeg har altid fokuseret på at fremstille fremragende produkter, der rent faktisk virker. PRIVATE er afprøvet og testet af mig og mine berømte hårstylistkollegaer samt mine krævende PRIVATE kunder.”

læs mere

error: Indhold er beskyttet.