NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Drømmer du om mere fylde og måske lidt ekstra længde, der får håret til at se naturligt sundt ud? Så læg hovedet i hænderne på top professionelle Helle Guld fra X-Tend Hair. Helle har mere end 16 års erfaring i branchen og er uddannet i den originale flette/symetode, der er så unik, at påsætningerne ikke afslører, at håret ikke er dit eget. Helle har også videreuddannet sig i metoden i England og Italien og har haft egen succesfuld forretning i Monaco. Her fik både modeller, skue­spillere og andre kendisser øjnene op for Helle professionalisme og sans for finesse og perfektion.

 

Th: Klinikindehaver Helle Guld

 

HELLES FLETTETEKNIK ER GULD VÆRD

– Min passion er det ægte, naturlige og raffinerede look, og jeg bruger kun det bedste 100% ægte indiske hår med tynde håndvævede kanter, forklarer Helle Guld, der er en sand mester i flette- og syarbejde. De små tynde vævekanter flettes hurtigt og professionelt ind i hovedbunden, og det er hverken stramt eller smertefuldt at få påsat. Resultatet er til gengæld lækkert og eksklusivt. – Det er utroligt, hvad lidt ekstra hår kan gøre for dit look – og jeg elsker at gøre kunderne glade, fortæller Helle.

 

ÆGTE HÅR – ÆGTE DISKRETION

Hun kan nu også byde kunderne velkommen i sit nye private univers, hvor du i fuld diskretion kan få fylde eller ekstra længde, der blender naturligt ind i dit eget hår. Det indiske naturhår matcher vores fine skandinaviske hår, der med alderen også bliver tyndere – her er extensions fantastisk til blot at give volumen – uden at påsætningerne kan ses. Nogle hemmeligheder skal man jo ha’ lov at have, smiler Helle Guld. Priserne starter fra 650 kr. for en enkelt længde på 40-45 cm. Oprykning af hår koster fra 500-1.200 kr. afhængig af antal kanter. Ring på 2063 7080 for at booke en tid.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Jonas fik en retro business-cut hos Carls barber shop

Jonas fik en retro business-cut hos Carls barber shop

Carl’s Barber Shop forvandlede Jonas Jarlkovs drengede look til en mere voksen udgave med en modig ’crop’. Det er ikke første gang, at Jonas Jarlkov sidder i stolen hos en af Københavns mest legendariske og cool frisør­saloner for mænd – Carl’s Barber Shop – men det er første gang, han får en ’hovedformsomfavnende klipning’, som frisør og indehaver Jan Lauritsen kalder klipningen.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X