Vælg en side

Skovshoved Dyreklinik behandler flere og flere hunde for akut bugspytkirtel-betændelse. En alvorlig sygdom du som hundeejer i de fleste tilfælde kan undgå.

Akut pankreatitis – på dansk akut bygspyt-kirtelbetændelse – er en sygdom, man som hundeejer upåagtet kan komme til at udløse hos sin hund. For det sker i den bedste mening. Ekstra godt fra højtidernes fede mad eller resterne fra festen. Det kan også være havens mejsekugle, som hænger i snudehøjde og lander i hundens mave. På ugeplan behandler Skovshoveds Dyreklinik flere tilfælde af akut bugspytkirtel-betændelse, som ofte sker efter indtagelse af for store mængder fed mad.

Ubehagelige symptomer

Bugspytkirtlen kommer på overarbejde. Enzymer angriber tarmen, og der opstår betændelse. Hunden reagerer med opkast, diarre, mavesmerter, krum ryg og bliver nedstemt. Det er bestemt ikke nogen rar sygdom. Skynd jer til dyrlægen, der stiller diagnosen ved blodprøve og iværksætter kvalmestillende behandling og specieldiæt. Vil I undgå akut bygspytkirtelbetændelse, så giv ikke hunden store mængder fed mad eller alt for fede godbidder. Nogle hunde er også særligt mod-tagelige over for sygdommen, så selv fed mad/godbidder i mindre mængder kan udløse den. Tal med din dyrlæge.

Besøg NORDs kæledyr butikker her:

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

Marley er verdens bedste, sødeste og kærligste dreng … når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede.

læs mere
Kender du ”hot spot?”

Kender du ”hot spot?”

Skovshoved Dyreklinik. Vores engagerede og passionerede dyrelæger og veterinærsygeplejesker sørger for, at dit kæledyr får den bedst tænkelige behandling, hvor dyrets velfærd altid er i fokus. Vi har specialiseret os inden for ortopædi og modtager henvisninger fra andre klinikker med dyr, der kræver behandling for ortopædiske og neurokirurgiske lidelser, fx frakturer, korsbåndsskader og diskusprolapser. Uanset hvilken behandling, dit kæledyr kræver, har vi altid fokus på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

læs mere
Savner du kærlighed og træning?

Savner du kærlighed og træning?

Så er Brotus’ boblende hjerte til dig eller jer, der drømmer om den mest kærlige snude – klar på at lære nyt. Med sin blanding af Siberian Husky og Golden Retriever er 2-årige Brotus en skøn kombination af stærke jagtinstinkter og tryghedssøgende familiehund.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.