Vælg en side

Efter kun to måneder i medicinsk vægttabs-forløb i Sundhedsklinik Nord kunne 51-årige Trine tage hul på et nyt sundt liv knapt  9 kilo lettere. Få hendes historie her.

Kiloene var kommet snigende, så jeg  vejede 68 kilo til mine 172 cm. Det var selvfølgelig ikke overvægtigt, men jeg ville gerne tage de ekstra kilo, skavanker og følelsen af tunghed i opløbet, inden jeg gik i overgangsalderen. Jeg havde bare brug for et hestespark for at komme i gang. Jeg startede stille og roligt op hos læge Rikke Hein-Rasmussen, hvor jeg virkelig oplevede at være i trygge og kyndige hænder. Alt foregik under kontrollerede forhold.

Ingen bivirkninger

Bivirkninger havde jeg ingen af, men samtalerne med Rikke forstærkede den sunde følelse, jeg ret hurtigt fik med Wegovy. Jeg havde mere lyst til gulerødder og fed laks end alkohol og søde sager. Jeg blev også testet for omega-3, vitaminer og mineraler, og fik sammensat de rigtige kosttilskud. På den måde ser jeg mere mit medicinske vægttabsforløb i Sundhedsklinik Nord som et afsæt for en sund livsomlægning end blot en slankekur, fordi jeg ikke kun har tabt mig, men også er blevet sundere.

Rikke Hein-Rasmussen
Indehaver af Sundhedsklinik NORD og overlæge på Rigshospitalet. Har stor erfaring med vægttab og sundhed, og hjælper mennesker af med overvægt og i at holde den nye vægt i Klampenborg-klinikken.

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Dr. Warmings problemløsere: Ren hverdagsmagi til huden

Dr. Warmings problemløsere: Ren hverdagsmagi til huden

Den er spækket med de reneste naturlige ingredienser og indeholder ikke skyggen af ballade. Den er udviklet af en professor og dermatolog og blåstemplet af hospitalslæger. Og så er den til at betale. Mød fedtcremen, der bør være en klassiker i alle danske hjem.

læs mere
Spis dig sund i chokolade

Spis dig sund i chokolade

Få din daglige dosis Omega-3-olie i den nye og revolutionerende veganske chokolade fra ecoltr®. Nu med to nye smagsvarianter; Hazelnuts Piedmonte og Sea Salt. K an chokolade være sundt? Ja, hvis kakao-bønnerne er af høj kvalitet, som de er i chokoladen fra ecoltr®, og som samtidig er patenteret

læs mere

error: Indhold er beskyttet.