Vælg en side

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

Vi skal væk fra hovedet
Det handler om at kunne mærke, hvad der er godt for dig. Og vejen dertil er din krop. Din krop for-
tæller dig, hvad der er godt for dig. Har du uro i kroppen, så stop op. Har du ondt i maven, så stop op. Bobler din krop med kildrende energi, så bliv ved. Lyt til din krop, hvis du skal finde din balance og bevare din energi og livskraft.

Kom fri af gamle mønstre – og lev dit liv
De fleste mennesker, der kommer til mig, er ikke i kontakt med, hvad deres krop fortæller dem. Det gælder både dem, der er udfordret i deres parforhold, og dem, der arbejder alene med selvudvikling og balance. Men vi kan ikke snyde kroppen. Vi skal lære at stole på den igen. Og ved at lytte til kroppen kan vi lære at gennemskue vores følelsesmæssige reaktionsmønstre. Bryde vores uhensigtsmæssige reaktioner, der paralyserer os og tager os væk fra det, som vi gerne vil.

Præstation er vores ubevidste overlevelsesstrategi
Når mennesker ikke har balance i deres liv og går ned med stress, så er det ikke fordi, de arbejder for meget. At arbejde ”for meget” er et symptom på, at vi ikke er i kontakt med vores krop. Typisk har vi ikke været i kontakt med den længe. For de fleste mennesker er præstationsmennesker – det er vores ube-viste overlevelsesstrategi. Den stammer fra et tidligt stadie i vores liv, hvor vi lærte, hvordan vi skulle være i verden for at blive accepteret og elsket. Det er lige som at løbe et maraton – vi lærer at løbe hen over smerten. Men det er ikke bare en fire timers præstation. Det er livslangt overforbrug af os selv.
Og det kan vi ikke holde til. Det gode er, at vi kan lære det hele igen. Både at finde balance og vores livskraft.

Et trygt rum
Jeg laver individuelle forløb for dig, der vil arbejde med dig selv. Dit mål kan være at finde din livskraft og din balance. Måske du er træt af at være fanget i ”fear of missing out”. Af hamsterhjul og præstation. Dit mål kan være at finde en kæreste. Eller du er nysgerrig på din seksualitet. Jeg arbejder også ofte med par. Parforholdet er kærlighedens og det enkelte menneskets stærkeste udviklingsrum. Nogle gange har vi brug for, at der er én, der faciliterer dette rum. Det er her, jeg kommer ind i billedet. Måske I gerne vil finde nærværet og lidenskaben igen i jeres parforhold. Lære at kommunikere og være tydelige i jeres behov. Måske I også har brug for at lære at tale om intimitet og sex. I hvert fald har I brug for at få sat et rum omkring udvikling og ikke afvikling af jer.
Uanset hvem du/I er, lægger jeg vægt på, at mine klienter er trygge i det rum, som møder dem. Det handler om energi, fælles energi, men også noget så simpelt som æstetik og genkendelighed. Mine klienter spejler sig som det første i mig. Jeg favner den enkelte lige dér, hvor han eller hun har brug for det.

Besøg NORDs sundhed butikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

North Coffee  hygger hele  sommeren

North Coffee hygger hele sommeren

North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.


error: Indhold er beskyttet.