Vælg en side

Udfold din livskraft
– og del den –

MÆRKER DU DIN LIVSKRAFT? VED DU HVAD, HVORDAN DU FYLDER DIG SELV OP?
Jeg arbejder med lysten som det centrale for menneskers livskraft. Det er i dén, at vi finder ind til kernen i os selv. Det er i den, at vi kommer i kontakt med vores længsler – og finder ud af, hvad vi har lyst til og brug for.
Jeg hjælper dig med at komme i kontakt med din lyst og dine længsler, og hvordan du mærker din livskraft. Dit personlige udviklingspotentiale er gemt i kroppen og dens energi. Jeg lærer dig at lytte til din krop og din lyst, så du kan udfolde din livskraft. Jeg hjælper dig med at finde din balance ved at være gavmild mod dig selv.

Mærk din lyst – og følg den –
AL LYST ER RIGTIG. MÆRKER DU DIN?
Min mission er at bringe mennesker i kontakt med deres lyst og følge den til lidenskaben og livskraften. Jeg kan hjælpe dig med at finde din lyst igen. Og sætte ord på den, så du kan fortælle din partner, hvad du har lyst til.

Favn jeres lidenskab – og bevar den –
SAVNER I NÆRVÆR OG INTIMITET I JERES PARFORHOLD? HAR I LYST TIL HINANDEN?
I kan finde lidenskaben igen. Og vejen til erotikkens leg. Min mission er at få intimiteten og lysten tilbage som parforholdets forankring. Det er hér vi forenes i lidenskaben. Det er hér, vi sammen kan finde vores livskraft ved at udleve begæret.
Jeg hjælper jer med at finde tilbage til nærværet og intimiteten i jeres parforhold. Jeg kan hjælpe jer med at løse op for uhensigtsmæssige dynamikker og mønstre i jeres forhold. Jeg hjælper jer til at favne lidenskaben igen. Og få jeres sexliv til at gnistre.

Sexolog & Terapeut

Åbningstider

Mandag: 8.30-16.30
Tirsdag: 8.30-16.30
Onsdag: 8.30-16.30
Torsdag: 8.30-16.30
Fredag: 8.30-16.30
Lørdag: 8.30-16
Søndag: Lukket

Følg os

Regine Ladenburg

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

error: Indhold er beskyttet.