Vælg en side

For mange kvinder, der kæmper med fertilitet, kan rejsen være lang, stressende og følelsesmæssigt udmattende, men Copenhagen Fertility Center ændrer den fortælling.

Copenhagen Fertility Center (CFC) er kendt for innovative behandlingsmetoder, der inkluderer mild stimulation, insemination, sæd- og ægdonation og alle avancerede fertilitetsbehandlinger. CFC tilstræber en mere skån-som behandling. Denne tilgang reducerer risikoen for overstimulering og fastholder chancerne for en succesfuld graviditet.

 

Copenhagen Fertility Center

 

Korte Ventetider

At vente på IVF-behandling kan være skræmmende, men på CFC kan patienter begynde behandlingen inden for få uger. Det er en stor fordel for kvinder, der er klar til at etablere en familie og ikke har råd til at vente måneder på behandling. CFC har overens-komst med Sygesikringen, så mange kan få hjælp denne vej til insemination og udredning.

 

Copenhagen Fertility CenterTre fra det store specialistteam af fertilitetslæger, embryologer, sygeplejersker og jordemødre.

 

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.