Vælg en side


Jens Lyngsøe Interieur

​Vi har et stort udvalg af eksklusive møbler, lamper, tæpper og boligtilbehør, der er omhyggeligt udvalgt fra lokale leverandører i ind- og udland.

Hovedparten af vores møbler bliver håndlavet i Italien og Frankrig, men også i Spanien og Portugal. Stoffet vælges i butikken i samråd med en indretningskonsulent og boligstylist og resultatet bliver “one-of-a-kind”, eftersom det altid bliver specielt designet til hver enkelt kunde.

Vi producerer flotte gardinløsninger, som bliver syet lokalt på vores egen systue. Lamper, tæpper og accessories er udstillet overalt i vores farverige showroom, og vi får konstant nye varer.

Kom forbi og tag en uforpligtende snak med os, om dine indretningsdrømme og ønsker om boligstyling, og lad os se hvad vi kan finde ud af sammen.

Vi er et team af indretningskonsulenter, der er specialiseret i indretningshjælp og i at designe og levere unikke løsninger, så dit hjem vil afspejle din personlighed og vil blive indrettet med varer, som man ikke lige genkender fra andre steder.

 

Interior
Indretningshjælp
Boligstylist

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10 – 17.30
Onsdag: 10 – 17.30
Torsdag: 10 – 17.30
Fredag: 10 – 17.30
Lørdag: 10 – 14
Søndag: Lukket

Vores udvalg

Møbler: Reoler, sofaer, borde, kommoder, stole, lænestole, skabe og skænke, tv borde, havemøbler, senge.
Accessories: Lamper og lampeskærme, vaser, spejle og rammer, tin og tableware, kunst og udsmykning, opbevaring og flet, puder og plaid, tæpper og måtter, gardiner, stof og tapet.
Designpakke 

Jens Lyngsøe Interieur
Hovedgaden 39
2970 Hørsholm
Telefon 45 86 06 33
jlint.dk

Følg os

Jens Lyngsøe Interieur

error: Content is protected !!
X