Vælg en side

Jens Lyngsøe Interieur

​Vi har et stort udvalg af eksklusive møbler, lamper, tæpper og boligtilbehør, der er omhyggeligt udvalgt fra lokale leverandører i ind- og udland.

Håndlavede møbler
Hovedparten af vores møbler bliver håndlavet i Italien og Frankrig, men også i Spanien og Portugal.

Special design
Stoffet vælges i butikken i samråd med en indretningskonsulent og boligstylist og resultatet bliver “one-of-a-kind”, eftersom det altid bliver specielt designet til hver enkelt kunde.

Egen systue
Vi producerer flotte gardinløsninger, som bliver syet på en lokal systue. Lamper, tæpper og accessories er udstillet overalt i vores farverige showroom, og vi får konstant nye varer.

Gør dine indretningsdrømme til virkelighed
Kom forbi og tag en uforpligtende snak med os, om dine indretningsdrømme og ønsker om boligstyling, og lad os se hvad vi kan finde ud af sammen.

Et unikt hjem
Vi er et team af indretningskonsulenter, der er specialiseret i indretningshjælp og i at designe og levere unikke løsninger, så dit hjem vil afspejle din personlighed og vil blive indrettet med varer, som man ikke lige genkender fra andre steder.

 

Interior
Indretningshjælp
Boligstylist

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10 – 17.30
Onsdag: 10 – 17.30
Torsdag: 10 – 17.30
Fredag: 10 – 17.30
Lørdag: 10 – 14
Søndag: Lukket

Vores udvalg

Møbler: Reoler, sofaer, borde, kommoder, stole, lænestole, skabe og skænke, tv borde, havemøbler, senge.
Accessories: Lamper og lampeskærme, vaser, spejle og rammer, tin og tableware, kunst og udsmykning, opbevaring og flet, puder og plaid, tæpper og måtter, gardiner, stof og tapet.
Indretningshjælp: Vi kan sammensætte en totalløsning, hvor vi både tilbyder indretningshjælp, samt leverer de møbler og tilbehør der er brug for. 

Jens Lyngsøe Interieur
Hovedgaden 39
2970 Hørsholm
Telefon 45 86 06 33
jlint.dk
info@jlint.dk

Følg os

Jens Lyngsøe Interieur

Flot interiørbutik i Hørsholm designer for de kvalitetsbevidste

Flot interiørbutik i Hørsholm designer for de kvalitetsbevidste

Jens Lyngsøe Interieur er kendt for at have produceret håndbyggede kvalitetsmøbler i Italien, Frankrig og Portugal igennem de sidste 25 år.
Jens og Vera Lyngsøe udviklede konceptet med de håndlavede møbler, da de først startede for-retningen og selv ledte efter den mest optimale kvalitet. De har igennem årene opbygget en loyal kundegruppe, som nu bringer deres børn, den næste generation, til butikkens 800 m2 af skønne ting til hjemmet og den charmerende gårdhave med udstilling af havemøbler, som i dag drives af datteren Marie Louise og svigersønnen Erik Lyngsøe.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.