Vælg en side

Dét der definerer Berle Pool & Spa

Med mere end et halvt århundredes erfaring har vi cementeret vores position som Danmarks førende autoritet inden for swimmingpool- og spa. Vi specialiserer os i at designe og realisere skræddersyede totale have-, pool- og spaløsninger, der nøje afspejler dine individuelle ønsker og behov. Vores mål er at skabe et eksklusivt tilflugtssted for selvforkælelse, hvor du kan opleve ægte afslapning og frigøre dig fra dagligdagens travlhed.

Nordeuropas største showroom

I Søborg byder vi dig indenfor i vores 2.000m2 showroom, hvor vi præsenterer alt inden for swimmingpools, spa, wellness og eksklusive indretning til inden- og udendørs brug.

Swimmingpool og wellness

Vi bringer din have til live med eksklusive kvalitets-pools fra Niveko. Vi hjælper dig med at skabe din drømmehave, hvor din pool ikke kun er en pool, men en del af en total haveløsning. Vores eksklusive sortiment omfatter også skønne spa-oplevelser og afslappende saunaer, der inviterer til dagligt velvære.

Indretning

Vi tilbyder et bredt udvalg af hjemmeindretning, herunder Riviera Maison og Cane-line.

Din oase, vores passion

Kontakt os for personlig rådgivning, eller kig forbi vores showroom i Søborg for at udforske vores brede udvalg. Lad os sammen skabe en oase i din have!

Swimmingpool
Spa
Vandpleje
Sauna
Badevaerelse
Udeliv
Bolig
Fitness

Åbningstider

Mandag-fredag: 10–17
Lørdag: 10–14
Søndage fra 1. april: 10-14
Søndage fra 1. oktober: Lukket

Følg os

Berle Pool + Spa

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

error: Indhold er beskyttet.
X