Vælg en side

To ejendomsmæglere sælger flere og flere boliger i området, efter de har indgået partnerskab. Mød Jesper Nielsen og Karina Svarrer til en samtale om det unikke Jesper Nielsen-brand, deres forcer, forskelligheder og hvem de er privat.

Himlen er blå, og de flotte kanoner ved Charlottenlund Fort bruges som velvalgt kulisse for en ny, stærk duo: Ejendomsmæglerne Jesper Nielsen og Karina Svarrer. To erfarne ejendomsmæglere, og for Jespers vedkommende, også landskendt fra tv-sammenhænge, og ikke mindst to mennesker med et stort kendskab til området. Jesper har familierelationer her og bor selv i Holte, og Karina har boet i Lyngby-Taarbæk og Gentofte kommune i mange år.

Se film fra Photoshoot

Med ja-hat og power

Så det er helt oplagt, at det netop er de to, som nu har fælles arbejdsplads i den store forretning på et iøjefaldende hjørne midt på Ordrupvej, hvor Cafe Victoria en gang lå. Da NORD kommer forbi for at få historien om de to, er der ingen tvivl om, at man er kommet til det rette sted: Et kæmpe banner viser de to smilende ejendomsmæglere i fuld figur. For hvorfor ikke gøre en dyd ud af, at der pt. er et kedeligt stillads udenfor og ’larme’ lidt?

Jeg har altid haft den totale ja-hat på! siger Jesper og laver en kop hjemmebrygget macchiato.

Charlottenlund-butikken er den nyeste ud af tre, hvor Karina skal stå for den daglige drift. De to andre Jesper Nielsen-butikker er i Holte og Kongens Lyngby.

Jeg valgte Karina, fordi jeg kendte til hende fra branchen og altid har syntes, at hun er en rigtig power-woman, der vil passe godt til mit brand. Og så er hun utrolig god til mennesker og en knalddygtig mægler.

Karina Svarrer
48 år. Ejendomsmægler og partner i Jesper Nielsen i Ordrup. Mor til Sascha 17 år og Ulrich 22 år. Bor i området.

Boligsalg er et oplevelseskoncept

Jesper Nielsen både lyder som, og ligner et menneske, der er dybt engageret i alt, hvad han laver. Som ejendomsmægler har han også udviklet sine helt egne koncepter. Først kom “Make yourself at home”, hvor Jesper Nielsen-mæglerne på fremvisningsdage
sørger for den gode stemning med baristakaffe fra Jespers hyggelige knallertcafé.

Nu er tiden så også inde til konceptet ”Make your home ready”.

– Det er vores nyeste koncept, der sikrer vores kunder et optimalt resultat, både hvad angår boligens førstehåndsindtryk, prisen og salgstiden.

For at Make your home ready eksekveres mest effektivt og bedst muligt, har Jesper servicefolk ansat til at hjælpe sælgeren med at style boligen og ordne haven, så den er helt optimeret, når den rammer boligmarkedet. – Som kunde hos os får man klargjort sin bolig
optimalt med vores coaching, og vi sikrer, at opgaverne løses til fuld tilfredshed uden brug af kundens tid.

En uortodoks tilgang til boligsalg, som kombineret med Karinas skarpe faglighed, ifølge dem begge er et rigtig godt miks.

– Jeg plejer at sige, at når man som kunde antager mig, så får man i virkeligheden en økonomisk rådgiver, og på dét punkt er jeg nok lidt anderledes end andre mæglere, siger Karina, der ofte får at vide fra kunderne selv, at de føler, at Karina udviser en høj grad af saglighed og faglighed hvad omkring, der vil være det bedste for netop deres salg.

Iværksætterånd i blodet

Privat er Karina bagerdatter. Hendes far havde hele tre bagerier i Gentofte, Hørsholm og Birkerød.

Jeg var meget knyttet til min far og præget af hans entreprenante tilgang til livet. Omvendt har hans alt for tidlige død også betydet, at jeg tager livet seriøst. For det, man gør med livet, skal føles godt – helt ned i maven.

For Jespers vedkommende er der stolte aner til den familie, som grundlagde Lyngby Glas. Det var hans morfar Holger Jensen, som var isenkræmmer og som helt tilbage i 1940 åbnede den kendte glasfabrik. Jesper fik dog intet, forærret og måtte selv tidligt vise, at han kunne tjene penge ved sine jobs, og som 12-årig syntes hans morfar, at det var på tide at komme hjemmefra.

Mine forældre var blevet skilt, og for at hjælpe min mor arrangerede min morfar, at jeg kom på
Herlufsholm. Det blev til to år på kostskole, og når Jesper tænker tilbage på det i dag, ikke noget han vil udsætte sine egne børn for.

Ung ejendomsmægler

Men hvad man ikke dør af, bliver man stærk af, og Jesper har en ukuelig tro på livet og sig selv. Som ung var han ved at gøre karriere i militæret, men var alligevel for nysgerrig til forsvarets lukkede verden. En overgang var han også filmrekvisitør, inden han fik et job hos en ejendomsmægler og lærte branchen at kende fra scratch. Efter kun et år startede han sit eget med en tidligere kollega, som dog trak sig efter et par år, og dér stod Jesper så: 26 år gammel med ansvaret for en hel forretning og regninger, der skulle betales.

Jesper Nielsen
46 år. Ejendomsmægler og indehaver af Jesper Nielsen ejendomsmæglerforretninger i Ordrup, Kgs. Lyngby og Holte. Gift med Lisbeth Nielsen. Parret har Frederik 8 år og Philip 6 år. Jesper har også datteren Sally 17 år fra et tidligere forhold. Familien bor i stråtækt idyl i Holte.

Karriere og kærlighed

Siden 1996 har Jesper Nielsen været selvstændig ejendomsmægler, og siden 2010 har det særlige Jesper Nielsen-brand været en realitet, hvor han går til boligsalg som et livsstilskoncept. Forinden og løbende slår han sit navn fast som dedikeret ejendomsmægler med et anderledes syn på tingene i tv-programmerne Hammerslag og I hus til halsen, og lige inden mødte han sit livs kærlighed, Lisbeth.

Vi har faktisk gået i skole sammen, men det var først som 30-årig, at jeg mødte hende igen på Østerbros Café Park.

Lisbeth arbejder i virksomheden, og så er hun mor til deres to sønner, Frederik og Philip. Jesper har også 17-årige Sally fra et tidligere forhold.

Enten-eller menneske

Når Jesper ikke arbejder – og det gør han meget – så træner han, og han spiser sundt. Næsten til den ekstreme side.

Jeg er et enten-eller-menneske. Lisbeth spiste på et tidspunkt efter en kostvejleder, men droppede det, da hun syntes, det var for besværligt. Men jeg har holdt den i fem år, og jeg fortsætter.

Det vil sige, at Jesper Nielsen aldrig spiser pasta, ris, smør og hvidt brød m.m.

Begge dedikeret til faget

Og på det punkt – at enten gør man tingene helt eller slet ikke – dér ligner Karina og Jesper hinanden.

Jeg dvæler ikke ved mine beslutninger. Hvis jeg vil løbe en halvmaraton, jamen så gør jeg det, siger Karina, der løber hver uge, prioriterer sine store børn og holder fast i familietraditionerne med sin eksmand.

Og så arbejder jeg rigtig meget, dét må jeg jo indrømme, men jeg elsker altså også mit arbejde.

Kærligheden til faget deler Jesper og Karina. For Jespers vedkommende handler det om konstant at udvikle og finpudse konceptet. Det nyeste er hans JNTV. For efter 16 år på DR er Jesper blevet en habil tv-personlighed og har lavet sit eget produktionsselskab.

Målet er at producere boligprogrammer på de sociale medier til alle der elsker boliger. Fra indretning til salg, rådgivning og ny inspiration, afslutter Jesper, for nu skal der arbejdes. Der er boliger, der skal sælges, og Karina er allerede i gang ved computeren igen i det store forkontor.    


error: Indhold er beskyttet.
X