Vælg en side

Familien Larsen står bag frisørsalonen. Jan og Yvonne bagerst med sønnen Nick.

Strandvejens kendte frisørsalon Moro by Larsen skyder knop med ny salon. Konceptet er stadig det samme: Smukt hår til alle!

Blæret havfruehår eller arkitektonisk page med skarpt pandehår? Måske farvet i lækker balayge. Moro by Larsen kan alt, hvad en moderne salon skal kunne – og i Moros tilfælde – med et stærkt team bag klippestolene. Det er det erfarne frisørpar Yvonne og Jan Larsen, som står i spidsen for salonteamet bestående af i alt seks ambitiøse frisører.

 

 

Bliv inspireret – helt uforpligtende!

Moro by Larsen er specialister i klip, reflekser, permanent, proteinkur, farve, balayage, bryn og vipper, håropsætning og extensions. Det er også en salon med højt til loftet. Du kan booke en 100 procent uforpligtende samtale, hvis du gerne vil høre, hvad de kan gøre for netop dit hår.

 


Der findes nu også en Moro by Larsen i Nordhavn

Nordhavns nye Moro-frisør

Den populære salon gør det nu endnu nemmere at få en tid, da de åbner Moro by Larsen nummer 2. I skrivende stund er Nick Larsen, som er gået sine forældre i bedene og selv er blevet en dygtig frisør, nemlig i fuld gang med at lægge sidste hånd på den nye Moro by Larsen i Københavns Nordhavn.

Moro by Larsen Nordhavn
Frisør Nick Thomas Larsen står bag den nye Moro by Larsen. Hans forældre har Moro by Larsen i Hellerup. I den nye Moro er et ungt frisørteam bestående af Nick Larsen, Mia Tatiana Porsborg og Lærke Storgaard Pedersen.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.