Vælg en side

Bendix Copenhagen, som har butik og værksted i det nye væksthus på Hundested Havn, Propellen, er et nyt dansk smykkebrand med en passion for kvalitet. Æstetisk dansk design, schweizisk håndværk og eksklusive materialer.

Guldsmed Christina Bendix havde 17 års erfaring fra guldsmedebranchen, da hun etablerede sin virksomhed. Christina besidder en omfattende faglig kunnen, vægter altid god service højt og giver sine besøgende mere end unikke
smykker – nemlig en oplevelse!

C_COLLECTION fra Bendix Copenhagen

18kt hvidguld med Tahiti kulturperler i
naturligt brune farver, rutilkvarts, røgkvarts
og TW/IF brillanter.

10.000-28.500 kr.

Bendix Copenhagen
Kajgaden 7D
Hundested
bendixcopenhagen.com
insta: @bendixcopenhagen
Telefon 31 79 10 60

Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag-Søndag: 10-17

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Bryllup / JEWLSCPH

Bryllup / JEWLSCPH

Uanset om det er et bryllup eller konfirmation, der står foran dig – så finder du de perfekte smykker hos JEWLSCPH. Alle smykkerne er designet af smykkedesigner Mai Manniche med smukke funklende ædelsten og i ædelmetal. Priser fra 299 kr.

læs mere
Bryllup / Miku Diamonds

Bryllup / Miku Diamonds

I århundrender har mennesker investeret i Diamanter. De seneste årtier er interessen og viden om bestemte investeringsdiamanter intensiveret. Dette skyldes utvivlsomt sikkerheden og afkastnings potentialet. Særlig fokus har der været på de store diamanter som er blevet solgt ved de verdensberømte auktionshuse Sothesby’s og Christie’s. Gang på gang slår “Fancy” farvede diamanter salgsrekorder – til utrolige priser pr. carat. 

læs mere
error: Content is protected !!
X