Vælg en side

Allé optik nordsjælland

Besøg vores butik

Dette gælder især synsprøven hvor vi tager os rigtig god tid, til at afdække dine behov og krav til synskvalitet og de forskellige situationer du har brug for et optimalt syn. Vi er tilhængere af at være med i forreste række når det gælder den teknologiske udvikling inden for vores fag. Du vil derfor altid møde de mest avancerede målemetoder og mest nøjagtige teknologi, kombineret med vores efterhånden lange erfaring, når du lader os undersøge dine øjne og dit syn.
Vi elsker briller, så du vil finde det skarpeste og bredeste udvalg af brillestel fra førende brands worldwide, som vi sammensætter når vi besøger messer i Paris, Milano, München og København. Du vil derfor se spændende briller du ikke finder mange andre steder.
Kontaktlinser er ligeledes en af vores styrker, og vi kan håndtere alle former for standard og speciallinser, så du er sikker på at få de helt rigtige kontaktlinser.

Briller
Solbriller
Brilleglas
Kontaktlinser

Åbningstider

Mandag: 9:30-17:30
Tirsdag: 9:30-17:30
Onsdag: 9:30-17:30
Torsdag: 9:30-17:30
Fredag: 9:30-18
Lørdag: 9:30-14

 

Vores udvalg

Briller, brilleglas, solbriller, kontaktlinser, vores brands

 

Synsprøve eller montering af glas?

Book din tid her

Allé Optik
Jægersborg Allé 25
2920 Charlottenlund
Telefon: 39 63 35 92
alleoptik.dk
Mail: alleoptik@alleoptik.dk

 

Følg os

Allé Optik

Sygemeldinger er ikke noget, vi bruger

Sygemeldinger er ikke noget, vi bruger

De har været optikere i en menneskealder og gift næsten lige så længe. Mød parret bag Allé Optik: Annette og Theis Malling. Da Annette første gang fik øje på Theis Malling, var det i 1990 i Synoptik i Hillerød. Begge i optikerlære og slet ikke noget med kærlighed ved første blik.
– Jeg prøvede faktisk at afsætte ham til mine veninder! griner Annette Malling og tager en tår af den kølige hvidvin.
Vi har sat optikerparret Annette og Theis Malling stævne til en snak om den særlige cocktail, det er at være gift med hinanden og med arbejdet. Solen skinner, og der er Chardonnay i glassene på bordet i baggården til deres store, flotte forretning på Jægersborg Allé: Allé Optik. Nok områdets kendteste for feinschmecker-brillestel og topservice fra Malling-parret og deres optikerteam.

error: Content is protected !!
X