NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Få Allé Optiks helt egne anbefalinger på briller til mænd.

  1. Øverst: Mød foråret som “Easy Rider” Jaques Marie Mage er blevet inspireret af solbrillen som Dennis Hopper bærer i filmen “Easy Rider”.Meget lækker og kraftig acetat i 60’er-stil. Model: “Hopper”. 4.710 kr.
  2. Japansk Finesse. Kombinationen af acetat og titanium giver en meget sofistikeret og let solbrille med reference til 70’er stilens dobbeltbro. Masunaga model “Lupin”. 3.690 kr.

  3. Minimalistisk Retro Chrome Hearts er altid garant for de fedeste Solbriller. Model “Bangover” i cool kantet aviator-stil, udført i titanium, med hvidguldsbelægning og dekorationer i sterlingsølv. 7.320 kr.

  4. Lækker Rock´n Roll fra L.A. Raffinerede, men stadig robuste, faconen hedder Wellington, og Jacqus Marie Mage har lavet denne lækre titanium-solbrille, der er som hentet ud af den vilde vesten. Produceret i kun 350 stk. 7.320 kr.

Metallerne er tilbage
Spændende metalbriller begynder at pible frem, og Japanske Masunaga laver de mest fantastiske briller i titanium. Model GMS 106 er med sin ovale facon og dobbeltbro en klar trendsætter. 4.380 kr.

Den Klassiske Panto
Går aldrig nogensinde af mode, tidløs og lækker stil, der går perfekt sammen med den lyseblå skjorte. Her i en udgave fra Barton Perreira, model “Banks” i lys havana. 3.900 kr.

Skarp og markant
Den mørke og markante acetat er stadig helt med i modebilledet. Modellen “The Mark” fra danske Kilsgaard er en flot repræsentant for stilen. 3.320 kr.

Modig og kraftig
Modellen “Arapaho” er navngivet efter præriens store bøffeljægere. Jacques Marie Mage hylder dette spirituelle indianske folk med en markant brille i acetat og titanium. Brillen til ham der tør. 5.090 kr.

Allé Optik
Jægersborg Allé 25
2920 Charlottenlund
Telefon 39 63 35 92
alleoptik.dk

Åbningstider
Mandag-Torsdag: 9.30–17.30
Fredag: 9.30–18
Lørdag: 9.30–14

Besøg NORD’s Modebutikker her:

10 af de vildeste fitness gadgets

10 af de vildeste fitness gadgets

Markedet for fitness gadgets er inde i en vild udvikling. NORD ser på høretelefoner, der stimulerer dine hjernebølger, svømmebriller med display, elektroniske såler, den intelligente blender, men også mere mainstream træningselektronik, der sikrer optimalt træningsudbytte. Nogle ting virker dog mere skøre end nyttige …

læs mere
Alt er jo godt!

Alt er jo godt!

2020 blev så året, hvor vi alle fik vendt rundt på vores egne opfattelser af, hvad det reelt var muligt at blive udsat for.
Jeg tror, at vi alle med hånden på hjertet kan sige, at vi er blevet taget – ikke på låret – men med hele buksen nede. Men intet er så skidt uden at det også er godt – i hvert fald hvis du tillader dig selv at mærke efter. Altså sådan rigtigt at mærke ærligt efter.
Hvor meget af din hverdag lever du på autopilot? Havde du forestillet dig, at du kunne få en arbejdsdag til at fungere med dine børn rundt om dig 24/7? Afholde ”vigtige” møder – for det er alle vores møder jo – på din computer, virtuelt, med børn rundt om, der pludseligt bryder ind – fordi de heldigvis evner at leve i nuet?En gave fra 2020 kunne være, at du måske har ændret dit syn på dig selv, din familie, dit job, dit liv og dine prioriteter hele vejen rundt. Jeg kan med 100% sikkerhed sige, at din autopilot er ændret, fra du skålede nytåret ind og bød 2020 velkommen, og til lige nu, hvor du læser denne artikel. MEN, har du husket at være bevidst om de ændringer, der er kommet ind i dit liv? Mange af dem bør du jo rejse dig op og takke for – sådan dybfølt takke for. Hvorfor nu det? Fordi de ændringer du har gennemført, har vist over for dig selv, at du, alt og alle kan forandre sig og opnå nye muligheder og resultater og tilmed på rekordtid.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X