Vælg en side


Louise Find Fine Jewellery

Designer Louise Find er uddannet i Paris og New York, hvor hun bl.a. har studeret på det prestigefyldte universitet Parsons.

Louise er vokset op i et hus med to anerkendte arkitekter, hvilket gjorde interessen for design naturlig for Louise i en tidlig alder. 

Den designmæssige og arkitektoniske inspirationskilde er Paris, da Louise især finder alle de subtile detaljer i en klassisk parisisk Hauussmannsk bygning fascinerende.  

Det har altid været væsentligt for Louise at levere de ultimative smykker mht. design og fremstilling, hvorfor hun kun benytter smykkesten og diamanter af højeste kvalitet.

Se alle Louise Finds kollektioner

Smykker

Åbningstider

Mandag: 8-16
Tirsdag: 8-16
Onsdag: 8-16
Torsdag: 8-16
Fredag: 8-16
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Vores udvalg

Guldøreringe, Guldhalskæder, Guldringe, Guldarmring, Sølvringe, Sølvhalskæder, Sølvringe, Quartzørering, Diamantørering, Diamantring,  Halskæder med guld og diamanter, Halskæder med sølv og diamanter, Skjorteknapper.

Kollektioner: Golden Palms, Golden Shells, Golden Leaves, Diamond Leaves, Precious Leaves, Diamond Signet, Signature Collection.

Louise Find Fine Jewellery
Frederik VI’s Allé 2
2000 Frederiksberg
Telefon 31 31 65 63
louisefind.dk

Følg os

Louise Find Fine Jewellery

Danske smykker direkte fra Paris Fashion Week

Danske smykker direkte fra Paris Fashion Week

Nyt dansk og super eksklusivt smykkebrand fås endelig i Danmark. Louise Find Fine Jewellery blev lanceret i Paris under modeugen, hvor de fik stor opmærksomhed, og nu er turen så kommet til Danmark, hvor man siden lanceringen på d´Angleterre den 1. juni, har kunne købe smykkerne. Kollektionen består af 16 eksklusive smykker og er udarbejdet i 18K guld og hvidguld, topkvalitets diamanter og ædelstene. Selv er Louise Find, stifteren bag firmaet, uddannet designer fra Parsons i Paris og New York.

læs mere
error: Content is protected !!
X