Vælg en side

De originale Navnesko!

De fineste små personlige futter i super kvalitet. Også geniale som gaveidé til barnedåb, den nyfødte, fødselsdage osv. Få dem leveret direkte til døren med navn på. Nemt og billigt.

Klassisk lædersko til de mindste, lavet af blødt kalveskind!
Skoene er lavet i de bedste materialer. Vi tilbyder navn på skoene, så de bliver personlige – Så nu er det slut med at miste, eller tage de forkerte sko med hjem fra vuggestuen eller børnehaven. Vi producerer sko alle hverdage, og vi bestræber os på, at sende din ordre indenfor 2-3 hverdage.

Pædagoger anbefaler vores sko
Flere pædagoger har også anbefalet vores sko, da det gør deres arbejde nemmere, da det er nemmere at holde styr på alle børnenes sko som i ex. vuggestuen, eller børnehaven.

Hvem er vi?
Vi er en lille familiedrevet virksomhed, som består af Far Martin, Mor Marie, samt vores 2 sønner Viktor (2010) og Samuel (2014). Tilbage i 2010 da vi selv blev forældre, fik Martin idéen til at lave NavnesSko, stærkt inspireret af de sutter med navn på, som de havde fået til deres søn.

Vi bestræber os altid på at lave lækre sko i en høj kvalitet. Det er muligt at holde fornuftige priser, da vi ikke har nogle mellemled, men derimod selv står for produktionen.

De bedste hilsner,
Familien Heidemand, som udgør team NavneSko.dk

Støt op om Dansk iværksætteri.

Personlige børnesko med navn

fra 199 kr. til 249 kr.

Besøg vores webshop

navnesko.dk

Følg os

Navnesko.dk

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

error: Indhold er beskyttet.
X