NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Markedet for fitness gadgets er inde i en vild udvikling. NORD ser på høretelefoner, der stimulerer dine hjernebølger, svømmebriller med display, elektroniske såler, den intelligente blender, men også mere mainstream træningselektronik, der sikrer optimalt træningsudbytte. Nogle ting virker dog mere skøre end nyttige  … 

 

1. Form Swim GoGgles
Svømmebriller med display

Er jeg den eneste, som aldrig kan huske antal baner i svømmehallen, eller holde styr på strokes og splittider. De her svømmebriller giver dig realtidsstatistik inde i brillen via et smart display. Det er lige så nøjagtigt som et sportsur og bruger anti-fog materialer fra dykker-masker.
1.264 kr.

2. NURVV Run
Elektroniske indlægssåler

Disse indlægssåler ligner måske starten på din karriere som cyborg! Hver gang fødderne rammer jorden, indsamles en mængde information; niveau af pronation, skridtlængde, løbekadence, ‘foot-strike’, og traditionelle mål som hastighed, tid og afstand. Den tilhørende
app synkroniserer dataene med Strava.
Sålerne klarer vand og sure tæer og føles ikke spor irriterende.
2.079 kr.

3. AfterShokz Trekz Air
Trafiksikker lyd

Den nye generation af trådløse AfterShokz IP55 vejer kun 30 gram. De har en batteritid på 6 timer, et holdbart design, og de retningsfølsomme mikrofoner gør sættet genialt til at tale og lytte i mens du er på farten. Det såkaldte open-ear design gør at hovedtelefonen ikke sidder direkte i eller over øret. Det tillader, at man kan høre omgivelserne. Lyden er stadig god, og en dyb bas leveres af de såkaldte bone transducers.
549 kr.

4. iHealth Core Smart Scale
Måler 9 parametre

De intelligente vægte vinder frem. Den nye iHealth Core Smart Scalet er i stand til at spore ni forskellige facetter af din krop, hvilket giver dig en omfattende forståelse af din sundhedstilstand. IHealth Core Smart Scale måler BMI, fedtprocent, daglige kalorieindtag, knoglemasse osv. Hele din udvikling kan følges på den tilhørende app, så du kan se ethvert frem-, eller tilbageskridt …
803 kr.

5. Halo Sport 2
Hjernevidenskab øger performance

Nu bevæger avanceret neurovidenskab sig ind i området for sport/fitness. Halo 2 giver dig en prikkende elektrisk stimulering over en 20-minutters opvarmningsperiode, kendt som ’neuropriming’. De elektriske signaler fra Halo styrker de bevægelsesstyrede neuroner i hjernen. Hjernen bliver klargjort til at lære, og du får større muskelkontrol og bedre resultater.
2.498 kr.

6. NutriBullet Balance
En intelligent blender

NutriBullet Balance Smart Blender er en app-baseret blender, der hjælper dig med at styre din energi, vægt og levere de bedste præstationer. NutriBullet tracker den nøjagtige næringsværdi af ethvert måltid, du laver på den. Du kan se kalorier, fedt, protein og sukker. I appen ligge desuden hundreder af sunde opskrifter fra ernæringseksperter og diætister. Bon appetit!
1.338 kr.

7. Mirror Interactive Home Gym
Et magisk spejl

Umiddelbart ligner dette home-gym et almindeligt spejl, men når du tænder det, får du adgang til en anden verden. Skærmen lyser op, og du står foran professionelle undervisere. Spejlet er en komplet LCD-skærm med et kamera og højttalere. Der er over 50 live træningsprogrammer, herunder boksning, cardio, yoga og styrketræning, som skaber en autentisk træningsoplevelse derhjemme.
9.350 kr.

8. FitBit Charge 4
Verdens mest testede fitness tracker

FitBit er næsten synonyme med fitness trackere. Fitbit Charge 4 er nyeste skud på stammen. Den nye Fitness-tracker er udstyret med en 24/7 pulsmåler, søvnsporingsfunktioner og øvelser, der holder dig i gang. Den medfølgende app sørger for, at du hele tiden er på rette spor med dit helbred.
999 kr.

9. Ozmo Active Smart Cup Hydration Tracker
Tørstslukker

Hører du til dem, der mener, at det er for primitivt at møde op i fitnesscenteret med en almindelig drikkedunk, så er Ozmos Active Smart Cup svaret. Vandflasken sporer hydratiseringsniveauet. Der hører en interaktiv app med, og den har et alarmsystem med vibration. Du kan synkronisere det med Fitbit og Apple Watch.
649 kr.

10. GoPro Hero 9 kamera
Analyser din træning visuelt

GoPro hjælper med at forevige din træning, og så kan du også analysere din præstation visuelt. GoPro Hero 9 er nyeste skud på stammen af actionkameraer med 5K-videofunktioner, 30 fps, 20 MP billeder og gimbal-lignende stabil-isering. Vandtæt til 10 m. Fordi det er svært at styre kameraet, mens du drøner derudaf, har GoPro 9 også 16 stemmekommandoer. Smart!
3.399 kr.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Gale geniale gadgets

Gale geniale gadgets

Vinter-OL står for døren, men har du ikke indløst billet til Beijing kan du købe både guld, sølv og bronze i gadgets. For en sportsnørd er der nemlig ikke noget som at kunne måle og veje enhver præstation ned i mindste detalje. Her er nogle af de mest gale og geniale gadgets til sport i 2022. Klogt Sjippetov: Tangram sjippetovet er et fremtids-makeover af det traditionelle sjippetov. Hele 23 LED’er og et væld af magnetiske sensorer kan overvåge træningsdetaljer, kalorieforbrænding og endda logge dataene.
Klogt sjippetov! Set hos Apple.com til 699 kr.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X