NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Måske har du bladret alle julekataloger igennem og kigget på diverse websites med ting til manden, der har alt. Og måske er du ved at opgive. Men der er stadig detaljer, som han vil synes fuldender hans look.

Perfekt løsning

Et luksuriøst bælte i glat læder fra ecco af høj kvalitet, som giver et eksklusivt look og en behagelig fornemmelse, og som sætter prikken over i’et i en businessmands selvbevidste påklæd-ning, er en perfekt løsning på årets jule-gave til manden – hvis han da ikke når at erhverve sig det selv for at give sine bukser the final touch.

Passer I enhver garderobe

Ecco nyeste business belt kollektion passer dog i enhver mands garderobe, fordi det er enkelt og sidder godt. Bæltet vil altid tilføre elegance til de afslappede bukser eller jakkesættet og er perfekte hvadenten man bruger business sko eller mere afslappede sneakers. Man vil føle sig velklædt lige meget, om man er på kontoret, til møder eller på forretningsrejse.Bælterne, der er fremstillet af eksklusivt kolæder fra eccos egne garverier, har et minimalistisk design med klassisk skinnende metaldele, som forstærker det enkle look. 

ECCO INGVAR, Sort, 600 KR.

ecco.com

 

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Alsidig og rå stil til storbykvinden

Alsidig og rå stil til storbykvinden

Inspireret af high-end couture og designet til hverdagsbrug. Den nye kollektion ECCO SHAPE SCULPTED MOTION, som er moderne læderstøvler med en skulpturel hæl, giver unge, urbane kvinder et stærkt og alsidigt look.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X