Vælg en side

Inspireret af high-end couture og designet til hverdagsbrug. Den nye kollektion ECCO SHAPE SCULPTED MOTION, som er moderne læderstøvler med en skulpturel hæl, giver unge, urbane kvinder et stærkt og alsidigt look.

Med deres enkle, moderne glamour kan de rå, fashion-forward støvler dresses op og ned alt efter situationen, fra dag til nat og til de mest afslappede øjeblikke og de mest elegante begivenheder. Om du skal til forretningsmøde, på weekendbrunch, have cocktails med vennerne eller på afslappet bytur, så er støvlerne et ægte stil-statement.

Stilsikker kollektion

Vælg mellem ankelhøje, Chelsea-silhuet eller knæhøje støvler med 35 mm, 55 mm eller 75 mm skulpturel-f tormede hæle, fyldt med ECCO’s revo-lutionære SHAPE-teknologi, som gør dig i stand til at nyde dit stilfulde liv – dagligt og fra dag til nat. Den samme støvle kan nemt kombineres med et formelt skræddersyet suit, med jeans og en T-shirt eller nederdel og cashmere-trøje. Med ECCO SHAPE SCULPTED MOTION skaber du et stærkt statement i balance med resten af dit look.

Fyldt med komfort

Ved at tilføje et sandt førsteklasses twist til den globale trend med skulpturelle hæle er støvlerne fra ECCO SHAPE SCULPTED MOTION-kollektionen skabt med luksuriøst læder, garvet af vores egne skomagere. Blandt støvlerne fra ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kan kvinder finde lige præcis det par, som matcher deres individuelle stil, og vælge mellem en række af lædertyper og forskellige materialer, som enten glitrer og skinner eller har en  rå finish. Støvlerne udkommer i sæsonens farver, og uanset anledningen løfter ECCO SHAPE SCULPTED MOTION-kollektionen den moderne kvindes hæl, stil og komfort. Farverne og læderet i ECCO SHAPE SCULPTED MOTION-kollektionen findes også i ECCO SHAPE-kollektionen, som er støvler med westernhæl og blokhæl.

En global skomagerfamilie

Ægte passion er afgørende, når man skal lave fantastiske sko. Vi giver altid maksimal opmærksomhed til detaljer, og kvaliteter fra de første tegninger til skoen står færdig i en af ECCO butikkerne verden over. Som noget helt unikt for industrien garver vi skindet på egne garverier, og vi producerer selv vores sko på egne fabrikker. Vores globale familie, som tæller ansatte med 60 nationaliteter fordelt over hele jorden, er drivkraften bag vores produkter. Sammen tager vi ansvar for det hele fra design og udvikling til produktion og salg.

www.ecco.com

Besøg NORD’s Modebutikker her:


error: Indhold er beskyttet.