Vælg en side

Pels gennem generationer

Alex Petersen har designet og produceret eksklusive pelse i 5 generationer. Indehaver Viggo Alex Petersen viderefører i dag de stolte traditioner, som blev startet tilbage i 1903. Dermed værner han også om det ædle gamle håndværk – udvælger og håndfremstiller de skønneste og fineste pelsværker. Hver pels er sit eget lille kunstværk, med nøje udvalgte silkefor og knapper, der understrejer de fine detaljer.

Nye pelsdesigns af unge talenter
Alex Petersen har allieret sig med nogle af pelsbranchens største, unge talenter, der bistår med at udvikle nye designs. I Alex Petersens forretninger hænger ultramoderne snit side om side med de klassiske pelse, for begge dele er firmaets lidenskab. At præsentere vores kreationer på den måde giver det ekstra lille raffinement, der er med til at understrege det unikke i hver enkelt pels.

De fleste af pelsene bliver fremstillet på Alex Petersens eget buntmagerværksted i Danmark eller i Italien.

Indbytning og redesign
Alex Petersen er synonym med bæredygtige forretningsmodeller og koncepter til stor gavn for kunderne. For det første kan du få toppris for din brugte pels. Medbring den til forretningen og lad stedets professionelle fagfolk vurdere den. Du betaler kun differencen for din nye Alex Petersen pels.

Dernæst kan du få redesignet din pels. Fx hvor snittet er gået af mode. Måske I er to, der gerne vil have hver jeres lækre minkkåbe ud af en ældre minkfrakke. Mulighederne er næsten uendelige. Kom ind og forhør dig.

 

Pelse
Systue
Buntmager
Pelsauktion

Åbningstider

Mandag: 10-17
Tirsdag: 10-17
Onsdag: Lukket
Torsdag: 10-17
Fredag: 10-17
Lørdag: 10-14
Søndag: 12-15
(kun i dec .& jan.)

Vi tilbyder

Eksklusive pelse.
Skræddersyede pelse
Pelsauktion.dk
Redesign af gamle pelse

 

 

Alex Petersen
Skodsborgvej 305 F
2850 Nærum
Telefon 39 63 30 48
alexpetersen.com
reception@alexpetersen.com

Følg os

Alex Petersen

error: Indhold er beskyttet.