NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Hvad betyder Black Sun? Slang for surfernes ”no surf”. Når der kommer et gult flag op med en sort prik i midten, så er vejret for farligt eller ikke egnet til at surfe i. Så gælder det om at nyde livet på stranden.

Jagten på den perfekte bølge, verdens smukkeste surferstrande og børnenes Hama-perler er inspirationen til smykkedesigner Mads Zieglers hypede smykke: Black Sun-armbåndet.

Surferen rider på bølgen med adrenalinen pumpende i kroppen, misser med øjnene mod solen, der skinner over de knejsende sky-skrabere inde på bredden. Om hånd-leddet er et armbånd betrukket med rustikke perler. Guld og diamanter blinker i lyset, og smaragders og turkisers grønne og blå nuancer minder om vandets farvespil. Tusinder af kilometer fra surferparadiset Gold Coast i Australien er vores egen Cold Hawaii: Klitmøller er for længst kommet på surfernes verdenskort, og selvom solen også kan skinne fra en skyfri himmel, så er det bølgen, surferne er efter, også når himlen blotter sin gråsorte sjæl, og Vesterhavet viser tænder. Klitmøller er ligesom Gold Coast også navnet på et armbånd fra en smykke-serie fra Mads Z. Allerede lidt af et celebrity-armbånd, opkaldt efter verdens mest ikoniske surferstrande og inspireret af surfernes frie liv.

Universel længsel efter frihed

– Jeg tror, de fleste af os har denne trang indeni til det frie liv. Jagten på den perfekte bølge, som du bare kan ride afsted på, og glemme alt om ansvar og pligter. At turde slippe og bare nyde verdens smukke steder, siger Mads Ziegler, der ikke selv er surfer, men elsker strande som Venice Beach i Californien og vores egen Klitmøller. Inspireret af surfernes passion for sporten, deres livsstil og kærlighed til strandene har den kendte smykke-designer været ved tegnebordet og udklækket kollektionen Black Sun.  Armbånd med perler som ved første øjekast ligner børnenes Hama-perler, udført i vokse-n-materialerne guld, sølv, dia-manter, ædelstene og drivtømmer. Priserne for en perle går fra 8 kr. til 3450 kr. pr. styk. Black Sun fås som færdigdesignede armbånd og som design-selv-armbånd, hvor du starter med en nøgen snor i fire valgfri farver lukket med en guld- eller sølvlås og 32 perler at vælge imellem. 

Unisex og mest til mænd 

Selvom Black Sun er en unisex kollektion, har manden og det maskuline haft en central plads i Mads Zieglers designproces, fordi han gerne vil have mændene til at turde lidt mere på accessories-siden. Og dem, der allerede tør, er mænd som ur-aficionado Kristian Haagen. Han sætter gerne sit Black Sun-armbånd ved siden af et Rolex GMT-Master. Et armbånd med en modig sammensætning af røde rubiner, turkiser og drivtømmer. Jesper Dahl, aka Jokeren, har også et costumized Black Sun-armbånd, det samme har den tidligere cykelrytter Brian Holm, standupper Uffe Holm og filminstruktøren Nicolo Donato. Selvfølgelig er de seje kvinder også med. Medina har sammen med Mads selv designet sit Black Sun-armbånd med guld, diamanter, rubiner og turkiser, og arkitekt og tv-vært Eva Harlou flasher gerne sit til modeshows og events. Black Sun kollektionen består af 40 armbånd opkaldt efter verdens lækreste surferstrande og fås fra det minimalistiske med én perle til en fuld dækket perlesnor til priser fra under en plovmand til blærede 100.000 kroner. Perlerne kan skiftes ud, som vinden vender, og i takt med nye livsforandrende oplevelser, som du gerne vil markere med en ny perle.

SMYKKEDESIGNER

Mads Ziegler har været i smykkebranchen i 30 år, og er som selvstændig smykkedesigner særligt kendt for smykkebrandet Kranz og Ziegler, og nu sit eget Mads Z. Under Mads Z udgiver han de seks kollektioner: Gold Label, Silver Label, White Label, Carnival, Studio Z og Black Sun. Der benyttes 14 karat guld, ædelstene, sølv og diamanter, og stilen er personlig og moderne, tilpasset enhver type, behov og lejlighed. Fås i 150 smykkeforretninger i hele landet og online. Mads Ziegler tager også jævnligt ud i landet for at fortælle om designproces og smykker til særlige smykkeevents. 

madsz.dk

Sultan 28.000 kr.

Special K 750 kr.

Sao Francisco 1.093 kr.

Klitmøller 1.051 kr.

Killer Point 7.362 kr.

Gold Diamond 76.700 kr.

Gold Coast 43.350 kr.

Cloud Nine 3.666 kr.

Black’s Beach 933 kr.

Ægte smykker og ægte juleglæde

Ægte smykker og ægte juleglæde

Forkæl dig selv – eller én du elsker – med et smukt, ægte smykke designet af Mai Manniche. Vi pakker smukt ind i årets farve: PINK. En smuk og livsbekræftende farve – fordi livet skal fejres. Kig forbi vores butikker (Østerbro og Aarhus) eller shop online OG husk også at følge os på Facebook, hvor vi dagligt laver LIVE streaming med stylingtips og tilbud.

læs mere
Rainbow – en farverig hyldest til livet!

Rainbow – en farverig hyldest til livet!

Smykkedesigner Mai Manniche, har i sin nye RAINBOW kollektion ladet sig inspirere af regnbuen og kombineret farverige ædelstene på smukkeste vis. I kollektionen ses både nye og ikoniske designs af Mai med fantastiske ædelsten, lige fra de varme nuancer i karneol, rosa calcedon og fuchsia calcedon – til kolde toner i amazonit, krysopras og turkis ædelsten.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X