Vælg en side

De tre kvindelige guldsmede Signe Abrahamson, Nanna Schou og Vicki Buerholt har kærligheden til deres fag og håndværk til fælles. Alle tre går de op i at skabe både unikke smykker samt egne kollektioner, og alle tre er selvstændige og har skabt deres eget univers.

Signe Abrahamson

I Valkendorfsgade i København finder du Signes butik og værksted. Her har hun siden 2012 kreeret sine eksklusive smykker efter stolte håndværks-traditioner til den kvalitetsbevidste kvinde og mand. Signe inspireres ofte af den håndplukkede unikke diamant eller perle. Den største inspiration  kommer fra hendes farmors gamle smykkebutik og smykke-skrin, og netop smykker med minder og familie-historier er vigtigt for guldsmeden, som sætter en ære i håndværk, der også fortæller historier. 

Nanna Schou

Vinkelringe, vielsesringe, armbånd i læder med perler. I sit værksted og butik på Gl. Mønt i København, som hun har haft i ti år, skaber Nanna Schou unikke luksussmykker af høj kvalitet med inspiration fra både klassisk smykkedesign og innovativ arkitektur. Hendes udtryk er minimalistisk med en klar nordisk tone. Materialerne varierer fra ædel-metaller og ædle sten til perler og læder.

Vicki Buerholt

Nogle gange kniber Vicki Buerholt sig i armen, fordi hun hver dag får lov at arbejde med smukke og enestående materialer. Hun er drevet af at skabe smykker, som bringer smilet frem hos dem, der bærer dem. I sin butik og værksted i Holmbladsgade på Amager arbejder hun bl.a. med sine to kollektioner Bubbles og Circles, som begge kombinerer guld og sølv, gerne med et drys af diamanter.

Guldring med diamant fra 4.100 kr. Sølvring med diamant fra 2.550 kr.

Signe Abrahamson

Firkantet ring rosaguld 18 kt. med safirer 12.500 kr. Firkantet ring i 18 kt. med faceteret cortes perle 10.500 kr. Halskæde 18 kt. med turmaliner 15.400 kr. 

Nanna Schou

Bubbles ørestikker i 18 kt. guld med Tw vvs brillanter til 7.700 kr.

Bubbles ring i 18 kt. guld med Tw vvs diamanter 21.700 kr.

Bubbles ring i 18 kt. guld med Tahiti perle og Tw vvs brillanter til 8.600 kr. 

Bubbles ringe i 18 kt. guld fra 5.000 kr. 

Diamantørering i 18 kt. guld med keshiperle, dråbediamant, samt Tw vvs brillanter til 7.300 kr.

Bubbles vedhæng i 18 kt. guld med Tw vvs brillanter til 6.300 kr. inkl. kæde

 

Vicki Buerholt

Besøg NORD’s Modebutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X