Vælg en side

Håreksperterne fra Moro by Larsen kan med deres store viden om hår inspirere dig til at blive en helt ny og supersmart version af dig selv.

Hårtrenden hos mænd rykker hele tiden, fortæller frisør Jan Larsen. Igennem de sidste mange år har superkort hår med en hel del fade i siderne – dvs. tæt barberet i siden og lidt længde på toppen – været meget populært.

Trends lige nu

Nu er fade med krøl på toppen virkelig populært blandt de unge, og der er også en tendens til mere casual surferhår, både til de unge og mere modne mænd. Det er en frisure klippet med saks og ikke med maskine.

En ny Kasper

Kasper på billederne fik et superlækkert kort surfer look klippet af Jan. Til frisuren anbefaler han en blød voks – Redken Maneuver Cream Pomade og en saltvandsspray fra Depot Volumizer.

Kom ind til en snak

Du er som kunde altid velkommen til at komme ind i salonen til en 100% uforpligtende og gratis samtale om de mange spændende muligheder, der er for dit hår. De dygtige frisører kan med garanti inspirere dig og sågar overraske dig med viden om nye klippe-, farve- og stylingteknikker.

MORO anbefaler disse lækre produkter til stylingen

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.