Vælg en side

Frisør Søren-Henrik Lange fra Moro By Larsen, som også er care coach for Kérastase, går her i dybden med Premiére,
som er Kérastases nye mirakelserie.

Premiére-serien har 10 års forskning bag sig og handler om at rense, reparere, forstærke og efterlade håret super glansfuldt. Ofte er det okker, klor og kalkholdigt vand, som er skyld i livløst hår, spaltede spidser og vedvarende skader. Premiére reparerer alle skaderne – ja, faktisk så meget, at håret kommer tilbage til sin oprindelige ”premieretil-stand”. Det er henholdsvis citric acid, der udover at eliminere kalkoverdoseringen, neutraliserer mathed og stivhed, og aminosyren glycin, som trænger ind i hårets inderste lag og reparerer i dybden med de superplejende ingredienser. Og endelig de såkaldte peptider – en hel kæde af aminosyrer – der gen-opfylder hårets overflade med stof, så strukturen bliver glat, silkeblødt og sundt at se på.

 

Om moro by larsen
Moro by Larsen Nordhavn åbnede i 2021. Frisørsalonen er stor, rå og enkel – næsten newyorkeragtig – og drives af frisørfamilien bestående af frisørparret Yvonne og Jan Larsen, som mange kender fra den tidligere og mangeårige salon Moro by Larsen i Hellerup, og deres søn NIck Larsen, som er ejer af salonen.

 

Fjerner kalkophobning i håret
Vandet i Københavnsområdet er fyldt med kalk, og det er ikke særlig godt for håret. Premiére-serien fra Kérastase fjerner det ophobede kalk, og tilføjer håret superplejende ingredienser baseret på nye revolutionerende metoder.

NORD – tilbud på Premiére fra Kérastase

Køb hele seriens 6 produkter og få 20% rabat.
Normalpris: 2.640 kr.
Din pris: 2.112 kr. 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.