Vælg en side

Alex Petersen Flagshipstore & Pelsopbevaring tilbyder pelsbranchens mest innovative koncepter med sit eksklusive redesign, unikke indbytningsmulighed, eftertragtede minkpelse til fordelagtige priser samt velgørenhed.

 

Indehaver Viggo Alex Petersen. Bliv inspireret blandt de mange pelse i den  1600 kvm store forretning.

Alex Petersen Flagshipstore & Pelsopbevaring i Nærum har 1600 kvadratmeter dedikeret til eksklusivt pelsdesign. Alle med det særlige udtryk som kun dygtigt håndværk udstråler. Og også kostbare minkpelse:
– Lige nu stiger priserne på mink pga. den store minkkrise i Danmark, og det har vi taget bestik af, lyder det fra manden bag en af branchens mest kendte pelsdesignvirksomheder, Viggo Alex Petersen.
Eksklusivt pelsdesign til fordelagtige priser har altid været en af virksomhedens stolteste kæpheste, og derfor kan du hos Alex Petersen få minkpelse året rundt til oprindelige priser.

 

Eksklusivt pelsdesign og højkvalitets håndværk.

Indbytning og redesign

Viggo Alex Petersen er synonym med bæredygtige forretningsmodeller og koncepter til stor gavn for kunderne. For det første kan du få toppris for din brugte pels. Medbring den til forretningen og lad stedets professionelle fagfolk vurdere den. Du betaler kun differencen for din nye Alex Petersen pels. Dernæst kan du få redesignet din pels. Fx hvor snittet er gået af mode. Måske I er to, der gerne vil have hver jeres lækre sportsjakke ud af en ældre minkkåbe. Mulighederne er næsten uendelige.

Redesign din gamle pels og giv den nyt liv. 

 

Hjælp flygtningelejrene i Syrien

Og endelig kan du være med til at støtte en god sag: – De brugte pelse vi køber af vores kunder, har vi valgt at donere til de mennesker i Syrien, som har en lang og hård vinter foran sig. Vi syr de aflagte pelse om til pelstæpper, hjemmesko og vanter, lyder det fra Viggo Alex Petersen.
Du er selvfølgelig også velkommen til at donere din aflagte pels uden at indbytte den til en ny. En pels rækker til hele to pelstæpper. Hjemmesko og vanter sys af restskind.

På værkstedet redesignes din gamle pels, og pelstæpper, vanter m.m. syes og sendes til Syrien.

Pelsforretning og pelsdesigner siden 1903
Priserne holdes nede pga. fraværet af fordyrende mellemled. Alex Petersen tilbyder også pelsopbevaring i eget højteknologisk kølehus, og hjælper dig med at sælge din pels på pelsauktion.dk.

Besøg NORD’s Modebutikker her:


error: Indhold er beskyttet.