Vælg en side

Der er forår i luften med lunere vejr og en mild sol, der titter mere og mere frem. Vi er klar med de nye forår- og sommerkollektioner med et sprudlende udvalg i puder, møbler, tæpper og meget andet.

Alt sammen i dejlige farver, gode kvaliteter og fine mønstre. Vi fører bl.a. Designers Guild, Christian Lacroix, John Derian, William Yeoward og Ralph Lauren. Kom ind i butikken og lad dig inspirere.

Designers Guilds helt nye kollektion Ikebana er inspireret af kunst og håndværk fra Japan, og byder på både blomstrede, grafiske og tie-dye tekstiler, tapeter, puder og plaider. Pris på forespørgsel.


Vi har forskellige typer af sofaer, spisestuestole, lænestole og dining benches, pouf m.m. Vælg selv hvilket stof, du ønsker som polstring. Pris fra 6.100 kr.


Vi har et bredt udvalg af gardinstoffer, fra de florlette stoffer til de kraftige og tunge kvaliteter. Pr. meter fra 540 kr.

 

Nanett Taarup Nielsson er indehaver af ZenOut, som sælger udsøgt og tidssvarende interiør og design fra hele verden. Hun rådgiver også om indretning: Hvordan man skaber stemning og stil med puder, gardiner, tapeter, maling og meget mere.

Besøg NORDs Bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.